Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Βρείτε όλα τα εφημερεύοντα φαρμακεία σε αυτή τη νέα εφαρμογή που ακολουθεί τα σύγχρονα σχεδιαστικά standards της έκδοσης 4.4 ΚΙΤΚΑΤ του android.

Η εφαρμογή σας παρέχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στα εφημερεύοντα φαρμακεία τη στιγμή που τα χρειάζεστε χωρίς έμμεσες προωθητικές ενέργειες και υπερφορτωμένες οθόνες. Απλά επιλέξτε τον νομό που σας ενδιαφέρει και δείτε όλα τα εφημερεύοντα φαρμακεία σε λίστα ή στο χάρτη με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Φιλτράρετε τη λίστα για να βρείτε γρήγορα το φαρμακείο που σας ενδιαφέρει ή ενεργοποιείστε την υπηρεσία τοποθεσίας στο κινητό σας για να δείτε πρώτα τα κοντινότερα φαρμακεία στη τοποθεσία σας ταξινομημένα ανά απόσταση και να δρομολογηθείτε προς αυτά με αυτοκίνητο ή πεζοί.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής:
* Πλήρως ενημερωμένη λίστα των εφημερεύοντων φαρμακείων όλων των νομών της Ελλάδας.
* Απεικόνιση όλων (ή μόνο του επιλεγμένου φαρμακείου) στο χάρτη.
* Φιλτράρισμα σε πραγματικό χρόνο τις λίστας με τα φαρμακεία ανά περιοχή.
* Ταξινόμηση των φαρμακείων ανά απόσταση (κοντινότερο προς μακρύτερο) σχετικά με τη τοποθεσία σας αν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία τοποθεσίας στο κινητό σας.
* Εύρεση ταχύτερης διαδρομής προς το φαρμακείο, υπολογισμός απόστασης και χρόνου διαδρομής και εκκίνηση πλοήγησης μέσω των Google Maps αν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία τοποθεσίας στο κινητό σας.
* Άμεση τηλεφωνική κλήση προς το φαρμακείο μέσα από την εφαρμογή.
* Ένδειξη για κάθε φαρμακείο αν είναι ανοιχτό ή όχι τη στιγμή της αναζήτησης.
* Αποστολή των στοιχείων του φαρμακείου μαζί με την εικόνα της θέσεις του στο χάρτη μέσω sms, email, facebook, tweeter κα.
* Χρήση της εφαρμογής χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, παρά μόνο μία φορά (ανά νομό) την ημέρα που είναι αναγκαίο για την ενημέρωση της λίστας με τα εφημερεύοντα φαρμακεία της ημέρας.
* Σχεδιασμός στα πρότυπα της έκδοσης 4.4 KITKAT του android με όμορφα animations και συμβατότητα ακόμα και με παλαιότερες εκδόσεις του Android.

Δείτε επίσης τη νέα μας εφαρμογή: Instant Photo Sync (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greeklabs.instantphotosync)
Κάντε upload τις φωτογραφίες σας τη στιγμή που τις τραβάτε!!!!! Δοκιμάστε την!!!!

keywords:φαρμακεια,farmakeia,φαρμακεία,εφημερευοντα,efimereuonta,εφημερεύοντα,εφημερευον,efimereuon,εφημερεύον,εφημερίες,εφημεριες,efimeries,efimeria,ελληνική εφαρμογή

Recently changed in this version

- Αναβάθμιση της βιβλιοθήκης Google Play Services στην έκδοση 5.0.82
- Διόρθωση ενός σφάλματος που εμφανιζόταν στις ρυθμίσεις της εφαρμογής σε κάποιες συσκευές
- Βελτίωση της υπηρεσίας εντοπισμού τρέχουσας θέσης σε σχέση με τη τοποθεσία των φαρμακείων.

Νέα εφαρμογή!!!!!!

Instant Photo Sync - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greeklabs.instantphotosync

Κάντε upload τις φωτογραφίες σας τη στιγμή που τις τραβάτε με το κινητό σας!
Δοκιμάστε τη!


Comments and ratings for Εφημερεύοντα Φαρμακεία
  • (70 stars)

    by Loukas Vlavianos on 26/05/2014

    Με διαφορά η καλύτερη εφαρμογή του είδους! Γρήγορη, με πανέμορφο και σύγχρονο σχεδιασμό και όλες τις δυνατότητες που θα ήθελε κάποιος! Επιτέλους μια Ελληνική εφαρμογή εφάμιλλη των ξένων! Μπράβο στους developers!