Autoshkolla

Autoshkolla

FREE

(3 stars)

(81)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Ky app është i orientuar për lehtësimin e qasjes në provim për patentë shofer të kategorisë B.

Në këtë app pëfshihen këto kategori:

Situatat në Komunikacion
Rregullat e Komunikacionit dhe Sigurisë
Shenjat e Komunikacionit
Semaforët
Personi i Autorizuar
Shenjat (Shenimet) Rrugore
Kryqëzimet dhe
Faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja dhe njohurit për mjetet motorike.

Comments and ratings for Autoshkolla
 • (46 stars)

  by Dardan Sopa on 06/04/2015

  Mirë

 • (46 stars)

  by Hashim Krasniqi on 11/09/2014

  Aplikacioni punon mjaft shpejte, dizajni i aplikacionit eshte mjaft modern dhe i bukur. Bravo :))

 • (46 stars)

  by Vigan Kazagiqi on 11/09/2014

  Shum app i qelluar, edhe pse e kam perfundu auto shkollen eshte nje app qe mund tua rekomandoj miqeve dhe familjareve. Faleminderit dhe ju pergezoj per punen e bere.

 • (46 stars)

  by XHINI XHINI on 11/09/2014

  goodjob suksese.

 • (46 stars)

  by Agustin Kapllani on 10/09/2014

  Nice :)

 • (46 stars)

  by Allen Pajaziti on 06/09/2014

  me bluestacks me ka ardhe mundesia me e instalu applikacionin ne PC, shkaku se telefoni nuk ma pranojke, falemnderit shume per APP !

 • (46 stars)

  by Drilon Bardhaj on 05/09/2014

  Aplikacion i qelluar edhe shume mire i punuar.

More comments