FootTackt

FootTackt

Add this app to your lists
View bigger - FootTackt for Android screenshot
View bigger - FootTackt for Android screenshot
View bigger - FootTackt for Android screenshot
Апликација која ќе ви помогне во исцртвуање на тактики за фудбал. Истите веќе исцртани тактики, можите да ги снимите и пофторно да ги прикажиувате. Можите да исцртате ваши играчи и противнички играчи (црвена и сина боја) со само едно притискање на е кранот, како и нивното движење со влечење на екранот.

Comments and ratings for FootTackt

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!