Kerko ne Kur'an

Kerko ne Kur'an

FREE

(3 stars)

(104)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Ky aplikacion është krijuar me qëllim për t'ua lehtësuar të gjithë të interesuarve kuptimin dhe mësimin e Kur'anit, shpjegimin dhe interpretimin e rregullave, sureve dhe temave të ndryshme rreth jetës në Kur'an, aplikacioni është krijuar në 4 gjuhë: Shqip, Anglisht, Turqisht, Gjermanisht

* Nuk ka reklama!

Përdorimi
Në menynë kryesore janë 4 butona: kategoritë, leximi i Kur'anit në gjuhën Shqipe, leximi i Kur'anit në gjuhen Arabe me shkronja Latine si dhe leximi i Kur'anit në gjuhen Arabe.

Kategoritë:
Te kategoritë kemi një sërë temash për të cilat flet Kur'ani, pasi të klikoni në temën e cila ju intereson hapet faqja me ajetet ku flitet për temën që ju intereson. Pasi të zgjedhni ajetin e dëshiruar shfaqet ajeti i plotë. Për të ndryshuar faqet rrëshqitni gishtin në anën e dëshiruar.

Kërko:
Në faqen për kërkim ekziston hapësira ku duhet të shënoni kategorinë e kërkuar, pasi të shkruani shkronjat atëhere aplikacioni i gjen të gjitha kategoritë që i përmbajnë ato shkronja; pasi të klikoni në temën e cila ju intereson hapet faqja me ajetet ku flitet për temën që ju intereson. Pasi të zgjedhni ajetin e dëshiruar shfaqet ajeti i plotë. Për të ndryshuar faqet rrëshqitni gishtin në anën e dëshiruar.

Leximi i Kur'anit në gjuhën Shqipe:
Në faqen e leximit të Kuran'it keni mundësinë të zgjedhni suren e dëshiruar, pasi të zgjedhni suren keni mundësinë të zgjedhni edhe ajetin e dëshiruar dhe aplikacioni do të fokusohet në ajetin e zgjedhur. Për të ndryshuar faqet rrëshqitni gishtin në anën e dëshiruar.

Leximi i Kur'anit në gjuhën Arabe me shkronja Latine:
Në faqen e leximit të Kuran'it keni mundësinë të zgjedhni suren e dëshiruar, pasi të zgjedhni suren keni mundësinë të zgjedhni edhe ajetin e dëshiruar dhe aplikacioni do të fokusohet në ajetin e zgjedhur. Për të ndryshuar faqet rrëshqitni gishtin në anën e dëshiruar.

Leximi i Kur\'anit në gjuhën Arabe:
Në faqen e leximit të Kur\'an\'it keni mundësinë të zgjedhni suren e dëshiruar, pasi të zgjedhni suren keni mundësinë të zgjedhni edhe ajetin e dëshiruar dhe aplikacioni do të fokusohet në ajetin e zgjedhur. Për të ndryshuar faqet rrëshqitni gishtin në anën e dëshiruar.

Recently changed in this version

Është rregulluar një gabim që shkaktonte daljen e aplikacionit

Është shtuar leximi i Kur'anit ne gjuhën Arabe, si dhe disa ndryshime vizuale

Është rregulluar një gabim që shkaktonte daljen e aplikacionit

Është shtuar gjuha Gjermane
Është shtuar mundësia e përditësimit të databazës.


Comments and ratings for Kerko ne Kur'an
 • (43 stars)

  by arbios kelmendi on 28/03/2015

  ALLAHU ju shperbleft

 • (43 stars)

  by Mirzana Rexhepi on 05/03/2015

  Shuum flm per kte

 • (43 stars)

  by xhina elmazi on 21/02/2015

  Shume i dobishem

 • (43 stars)

  by Agron Imeri on 06/02/2015

  Me falni por aplikacioni nuk funksionon si duhet p.sh kerkon namazi e nxjerr se fjala namaz esht e permendur ne 85 ajet ndersa kur e hap per ti lexuar i trekon vec 10 dmth ne cdo kerken deri me 10 i nxjerr .na beni hallall po nese ka mundesi me rregullu se perndryshej aplikacioni esht i kot e me pak vlera .

 • (43 stars)

  by Endrit Berisha on 08/12/2014

  Zoti ju ruajt

 • (43 stars)

  by titi gashi on 07/12/2014

  Ju sugjeroj qe ne vend te fjales Perendi te shkruhet Allah.

 • (43 stars)

  by Omer Abu Sejfullah on 26/11/2014

  Shum mir MashAllah

More comments