Kim

Download Kim Kim icon

Kim

by: Kim - Čaglavica 15 9.2

9.2 Users
rating


Screenshots

Description

Kim aplikacija za Android

Najnovije informacije i sadržaji Kima na vašim mobilnim uređajima; vesti iz svih društvenih sfera, politike, kulture i sporta, kao i hronika, saopštenja i prenošenje vesti drugih medija i agencija; emisije i video prilozi u našoj produkciji; blog stranica.

Kim je medij koji se pridržava stanadarda profesionalnog i nezavisnog novinarstva u skladu sa međunarodnim i lokalnim etičkim kodeksima, kao i prava svakog građanina na istinu i objektivno informisanje.

Kim je nastao u periodu gotovo potpune izolovanosti srpskih sredina i medija na Kosovu. U periodu 1999-2000. godine javlja se ozbiljan nedostatak objektivnog informisanja na srpskom jeziku, kao i izveštavanja o ovdašnjim događajima.

Nakon dvanaest godina radijske produkcije i emitovanja, početkom 2013. godine radio Kim pokreće prvi nezavisni televizijski kanal na srpskom jeziku na centralnom Kosovu TV Kim. Nastavljajući tradiciju Kima, televizija stavlja težište na proizvodnju dobrih informativnih emisija, ali i na emitovanje zabavnih sadržaja.

Tačne i proverene informacije, brzina izveštavanja, prisustvo dogadjajima i istraživačko novinarstvo doprineli su da sa našim medijem sarađuju i informacije citiraju i prenose najvažniji mediji i agencije u zemlji i regionu. Uz informativni program emituju se emisije o kulturi, muzici, servisne informacije, sadržaji o raseljenim licima i povratnicima.

Kim je član i jedan od najvažnijih proizvođača programa u Kosma mreži. Kosma ili Kosovska medijska asocijacija www.kosmainfo.net je udruženje radio stanica iz različitih regiona na Kosovu koje proizvode zajednički informativni program.

Users review

from 15 reviews

"Awesome"

9.2