Најди TAXI

Најди TAXI

50 - 100 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Најди TAXI for Android screenshot
View bigger - Најди TAXI for Android screenshot
View bigger - Најди TAXI for Android screenshot
View bigger - Најди TAXI for Android screenshot
Најди TAXI е апликација која ви помага при повикување на такси во друг непознат град. Тие таксии компании кои се внесени во апликацијата се достапни, а истите и работат на приницпот на пуштање на сигнал, во случај да немате доволно кредит на вашата сметка. Со самото избирање на градот и избирање на посакуванта компанија, телефонот автоматски ке го повика бројот на такси кпманијата.
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КЕ ВИ БИДЕ ОД КОРИСТ!

Tags: najdi taksi.

Comments and ratings for Најди TAXI

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!