TV App SpahiuScreenshots

Description

Te nderuar bashkatedhetar te dashur ju mirepret dhe ju falenderon per viziten e programit autori i keti aplikacioni Kujtim Spahiu dhe ju deshiron shiqim e argetim te kendeshem.

Permbajtja:
• Veb,Java,Html-5 dhe mobil Aplikacione
• Shqip App-Televizione
• iOs,Android,Html-5,Windows Mobile
• Alba Softvere

_____________________________________

Lisenca e autorit nuk guxon te keqperdoret ne asnje menyr
_____________________________________

Ju lutem na kritikoni nese gjeni ndonje arsye apo keni ndonje ide ma te mir,ne ju mirepresim per bashkpunim te mireqent
_____________________________________

Ketu mund te na Kontaktoni

k-spahija@hotmail.com

Users review

from 17 reviews

"Good"

6.8