WebBAR

WebBAR

FREE

(5 stars)

(13)


Download for Android Like

50 - 100 downloads

Add this app to your lists
View bigger - WebBAR for Android screenshot
View bigger - WebBAR for Android screenshot
View bigger - WebBAR for Android screenshot
View bigger - WebBAR for Android screenshot
WebBAR është gjenerata e re e zgjidhjeve për Baret dhe Restorantet, e cila u ofron mundësi kompanive të manaxhojnë shitjet në mënyrë të thjeshtë nëpërmjet programit.
WebBAR është dizenjuar për tju adresuar nevojave të sotme të biznesit, me qëllim për të ndihmuar kompanitë, të çdo lloj madhësie për të manaxhuar jo vetëm paratë e tyre por edhe funksionalitete të veçanta që lidhen me proçesin e shitjes.
WebBAR ndihmon kompanitë për tu rritur nga biznese të vogla familjare në biznese të mëdha dhe të suksesshme.

Comments and ratings for WebBAR

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!