ARK e-bok

ARK e-bok

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
ARK e-bok er en app optimalisert for behagelig lesing av e-bøkene dine på mobile enheter. Registrer appen med din ARK bruker-ID, og e-bøkene du har kjøpt hos ARK lastes automatisk ned til bokhyllen din. I appen har du tilgang til å kjøpe mange tusen norske og engelske e-bøker.

Vi lagrer ikke informasjon om bruksmønstre i applikasjonen og vi har lagt stor vekt på personvern under utviklingen. All kommunikasjon mellom mobil og server er kryptert med SSL som for eksempel brukes av norske banker for i å ivareta sikker kommunikasjon.

Lesing i appen er enkelt og behagelig for øyet, og du har mange muligheter til å justere skrift og skjerm slik du vil ha det. Automatisk synkronisering gjør at du kan lese boka på nettbrett i sofaen hjemme, og fortsette fra samme side på din iPhone eller Android-telefon eller nettbrett på toget.

Fantastisk, superenkel leseopplevelse på dine Android-enheter – også på din iPad, iPhone, iPod touch:

•Søk etter og kjøp e-bøker til bokhyllen din ved å velge «Butikk» i hovedmenyen nederst i bokhyllen. Velg blant flere hundre tusen norske og engelske e-bøker.
•Åpne ARK e-bok, og e-boken ligger allerede i bokhyllen. Ingen ekstra brukernavn og passord!
•Last opp og les dine egne dokumenter via vedlegg i din epost på iPhone, iPad, iPod touch, eller dine Android-enheter.
•Bruk appen på flere enheter. Automatisk synkronisering av hvor langt du er kommet i boken gjør at du kan velge å lese på nettbrett eller telefon, alt etter hva som passer deg. Du kan gjerne kombinere Apple og Android.
•Norsk og engelsk ordbok er tilgjengelig umiddelbart. Hold fingeren på ordet og du får opp forklaringen. Vi samarbeider med Kunnskapsforlaget, Norges ledende utgiver av ordbøker.
•Tilpass leseopplevelsen ved å velge tekststørrelse, bakgrunnsbelysning, nattmodus, stående eller liggende skjerm.

Last ned og prøv appen! Gi oss gjerne en tilbakemelding via e-postlenken som du finner inne i appen.

Tags: ark e-bok, redningsselskapet, ark ebok, barnebøker.

Last activity on ARK e-bok
Screenshots ARK e-bok
View bigger - ARK e-bok for Android screenshot
View bigger - ARK e-bok for Android screenshot
Comments and ratings for ARK e-bok
 • (46 stars)

  by Vijay Venu Vadlamudi on 19/04/2014

  One of a kind for reading Norwegian ebooks - all because of the unique in-built dictionary (ordnett norsk-norsk). Would be even more fantastic if there is a norsk-engelsk dictionary option.

 • (46 stars)

  by Tor Ivan Boine on 27/11/2013

  Det som er bra med denne appen er at den er gratis.

 • (46 stars)

  by Lars Augensen on 21/10/2013

  ..noe jeg som oftest ikke har med meg. Synd, da handler jeg på Amazon isteden.

 • (46 stars)

  by Kyrre Rasmussen on 13/10/2013

  Appen bruker 10 sekunder på å bla om, den har ikke store nok bokstaver som valgmulighet når du skal lese på mobil - selv med 5" skjerm, i tillegg lukker programmet seg i tide og utide. (Anbefaler Kindle til alle som kan lese engelsk)

 • (46 stars)

  by Kjartan Michalsen on 20/08/2013

  Trist når man endelig prøver å gjøre noe bra for e-bøker i Norge så blir det dette. Gjør det også umulig å håndtere pdf filer på telefonen i etterkant. Potensialet er der, men noen må gå tilbake til utviklerene å få gjort dette rett. (tregt

 • (46 stars)

  by Håvard Smalås on 17/01/2013

  Kjørte appen på min LG optimus 2X p990, hvor appen kjørte helt fint. Etter å ha lest noen sider slo jeg av appen, og når jeg startet den opp igjen fortsatte jeg på samme side som jeg avsluttet. På ASUS transformer infinity tf700t, derimot, detter

 • (46 stars)

  by Håvard Smalås on 17/01/2013

  Kjørte appen på min LG optimus 2X p990, hvor appen kjørte helt fint. Etter å ha lest noen sider slo jeg av appen, og når jeg startet den opp igjen fortsatte jeg på samme side som jeg avsluttet. På ASUS transformer infinity tf700t, derimot, detter det oft