DIEC2 en línia

DIEC2 en línia

FREE

(3 stars)

(617)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
El Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC) és l’obra de referència que estableix la normativa lèxica de la llengua catalana. D’ençà de la seva publicació, l’abril de 2007, la segona edició del DIEC ha estat objecte de diverses actualitzacions. A través d’aquesta aplicació, l’Institut posa a l’abast dels usuaris la versió completa i més actual de l’obra, que incorpora periòdicament les esmenes que són aprovades.

L'INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

L’Institut d’Estudis Catalans és una corporació acadèmica, científica i cultural que té per objecte l’alta recerca científica i principalment la de tots els elements de la cultura catalana. La llengua pròpia de l’Institut és el català i el seu àmbit d’actuació oficialment reconegut s’estén a les terres de llengua i cultura catalanes. La seva funció com a acadèmia de la llengua fou reconeguda l’any 1991 per la Llei 8/1991, de 3 de maig, segons la qual l’Institut és l’encarregat d’establir i actualitzar la normativa lingüística del català.

Més informació a:

Web de l’IEC:
www.iec.cat

Twitter:
https://twitter.com/iec

Facebook:
http://www.facebook.com/InstitutEstudisCatalans

INFORMACIÓ LEGAL

Són rigorosament prohibides, sense l'autorització escrita dels titulars del copyright, l'extracció, la reutilització i la reproducció en qualsevol mena de suport o el tractament informàtic del contingut d’aquesta base de dades. També n'és prohibit el lloguer, el préstec i l'accés per xarxa telemàtica o per la Internet. Les infraccions d'aquests drets estan sotmeses a les sancions establertes per les lleis.

Tags: diec2, diec2 diccionari, tornaveu diec.

Screenshots DIEC2 en línia
View bigger - DIEC2 en línia for Android screenshot
View bigger - DIEC2 en línia for Android screenshot
Comments and ratings for DIEC2 en línia
  • (48 stars)

    by Nel Román on 11/05/2014

    Simple i directe. Millorable, això sí

  • (48 stars)

    by David Vallinas Vidal on 28/12/2013

    Fa la seva feina. És ràpida i fàcil d'utilitzar. Bona app.