Gobar

Gobar

FREE

(4 stars)

(61)


Download for Android

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
.

GOBAR - Aplikacija za gobarje

Pred vami je najpopolnejša in najnaprednejša aplikacija za gobarje.

Aplikacija bo z možnostmi , ki jih ponuja navdušila tako ljubiteljskega nabiralca gob kot tudi mikologe, saj boste z njeno pomočjo lahko identificirali več kot 300 gob.

Vse gobe so predstavljene s slikami, opisi in karakteristikami. Iskanje gob je zelo enostavno, uporabite lahko hitri iskalnik ali pa iskalnik po značilnostih.

S pomočjo aplikacije lahko ustvarjate lastne galerije, vnašate nove gobe, beležite nahajališča s prikazi na zemljevidu in si vodite evidenco obiskov. Lastniki novejših telefonov boste navdušeni nad GPS navigacijo, ki vas bo vodila do željenega nahajališča.

Posebna zahvala gre zagnanim ustvarjalcem spletne strani www.gobe.si , ki so nesebično omogočili prevzem baze podatkov s strani na osnovi katerih je narejena aplikacija. Avtorji slik in opisov gob, ki so zajeti v aplikaciji so navedeni na spletni strani www.gobe.si

Aplikacija je na voljo v dveh različicah:

osnovna - brezplačna
zajema bazo 300 najpogostejših gob in omogoča dodajanje ene gobe (slike, tekst, karakteristike) in enega najdišča (GPS koordinate, tekst, slike)

razširjena - plačljiva(interno plačilo preko PayPal, 4.80 EUR)
razširjena verzija nima omejitev

Na željo kupca je možno aplikacijo proti plačilu prilagoditi (npr. - dodati iskalne nize v iskalniku). Prav tako je možno aplikacijo (bazo), ki si jo kreira kupec proti plačilu izvoziti in na željo naročnika izdelati knjigo. Natančnost prikaza lokacije na zemljevidu je odvisna od GPS sprejemnika vašega aparata.

Vse želje, predloge kako izboljšati aplikacijo pošljite na info@hojla.com , z veseljem vam bomo pomagali.

Aplikacija je optimizirana za Android različico 2.3+. Predlagana minimalna konfiguracija: hitrost procesorja CPU 800+ Mhz in velikost delovnega pomnilnika 512+ Mb. Podatkovna baza aplikacije z velikostjo 80 Mb se avtomatsko inštalira na sd kartico ob prvem zagonu aplikacije(pri prenosu podatkovne baze priporočamo brezžično povezavo).

Tags: gobe v slikah, gobar za, gobar, zagon aplikacije z sd kartice na u, dowlands gobar slo, gobe.

Recently changed in this version

na aplikacijo smo dodali recepte za pripravo jedi iz gob.

Uporabnikom je omogočeno:

- dodajanje lastnih receptov (tekst in slika jedi, naveden je tudi uporabnik, ki je recept dodal)
- posredovanje receptov ostalim uporabnikom aplikacije
- vpogled v lastne recepte
- vpogled v recepte, ki so jih dodali drugi uporabniki aplikacije

Odpravljene so tudi težave prenosa baze za telefone, ki uporabljajo ANDROID 4+


Comments and ratings for Gobar
  • (58 stars)

    by Robert M on 08/05/2014

    Ne se hecat! Slike teh gob so premajhne in prikazane na rjavem ozadju, da bi si človek upal eksperimentirat z uporabo v prehrani. Goba mora bit prikazana na veliko (celostransko), ozadje pa belo, da dobiš občutek. Določene gobe laho ločimo le po barvi, če so si po obliki podobne.