Krak

Krak

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Vi elsker smarte genveje! Krak er den lokale søgemotor uanset, hvor du er eller hvor du skal hen, fx når du skal købe en ny Samsung Galaxy S4, fordi det viste sig, at den gamle ikke var vandtæt. Eller når du finder ud af, at det er en god idé at kontakte en elektriker, når du skal udskifte en lysdæmper. Livet er fyldt med overraskelser, og derfor vi der for at hjælpe dig med hurtigt at finde det nærmeste hotel, blomsterforretning, frisør, advokat, adresse eller ja...du forstår. Faktisk alting! Og når hukommelsen svigter er vi der for at hjælpe dig med at finde dine venner og bekendte og deres telefonnr så let som ingenting. Alt dette er muligt på din Android mobil.

Funktioner du vil elske i appen:

- Hurtig og lækkert design med kort i fokus
- Indbygget produktsøg, der kan at finde alt og lidt til, både i dit område og på webshops
- Kort i høj opløsning, der også viser resultater på luftfotos og kombineret luftfotos/kort
- De mest opdaterede gadefotos på markedet
- Nem sortering af søgeresultater ud fra bedømmelser, afstand eller alfabetisk
- Ruteplaner! Vi kan beregne afstanden og guide dig på vej uanset, hvor du skal hen.
- Automatisk nummeropslag (Caller-ID Look up) af alle ind- og udgående opkald

Tags: krak, krak., kraks til, krak søkort, søkort til, krak telefonnumre, free krak, krak mexiko., krak ruteplan, krak til.

Recently changed in this version

Vi fortsætter med flere spændende lanceringer i app´en! Vi har rettet nogle fejl, men det virkelige sjove kommer her:

✓ Find hvad du leder efter, og brug derefter Krak Navigation, vores gratis navigations app. Begge apps er sømløst integreret og det perfekte værktøj til at finde vej til det du leder efter
✓ Kilometervis af friske gadefotos i flere byer end nogensinde før


Comments and ratings for Krak
 • (46 stars)

  by Søren Pingel Dalsgaard on 01/05/2014

  Når man gemmer en person til sine Contacts sættes "postnummer + by" i State-feltet i stedet for postnummer i Zip-code-feltet og by i City-feltet. Træls når det skal bruges til navigering.

 • (46 stars)

  by Bjarke Fjeldsted on 01/04/2014

  Efterlader grafikken, fra vis nummer på min skærm. Det gør så at halvdelen af skærmen ikke vises. Forsvinder efter genstart, men igen næste gang. ØV. Var ellers en god lille app

 • (46 stars)

  by Sune Nielsen on 22/03/2014

 • (46 stars)

  by Richard Keyworth on 19/12/2013

  At least no bite out of side like iPad app. Why the murky shading? Why do you do it, a lot of effort to make it worse? Where is Krak til Sos? That, with land and sea data would be a REAL app!!

 • (46 stars)

  by Rasmus Michelsen on 05/08/2013

  Dette er den mest gennemførte app jeg har prøvet endnu. Den er nem at bruge, ret flot at se på, og i dag fejede den benene væk under mig ved at identificere et ukendt nummer mens det ringede. Det var først efter at jeg var færdig med at snakke med personen at jeg kom til at tænke på at jeg ikke havde ham i min telefonbog. Der havde Krak-appen allerede givet mig hans navn. Helt fantastisk!

 • (46 stars)

  by Torben Seebach on 22/07/2013

  Jeg kan finde Thomas på ryesgade, men kan ikke finde hvem der ellers bor på ryesgade, end ikke thomas... Talentløst resultat...

 • (46 stars)

  by Joseph Merdas on 30/03/2013

  Krak er grunden til at nogle smser vises aldrig i min sms indbakke

More comments