Mburoja e Muslimanit

Mburoja e Muslimanit

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Mburoja e Muslimanit për Android

- Ndarja e lutjeve në kaptina
- Kërkimi i kaptinave të caktuara
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

Tags: mburoja e muslimanit latinisht e shqip, mburoja e muslimanit, kuranda merhedi, shkarko mburoja e muslimanit per, mburoja e muslimanit per, mburoja e muslimanit audio, shkarko mburoja e muslimanit audio, mburoja e muslimanit apps, shkarko mburoja e muslimanit falas.

Recently changed in this version

v1.2 (per versionet > 3.0)
Teksti me kualitet te larte
Mekanizmi per kerkim ne tekstin latinisht, shqip dhe fusnote
Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe

v1.1
Shtimi i mundesise per te kerkuar tek lista e kaptinave


Comments and ratings for Mburoja e Muslimanit
 • (77 stars)

  by Jetmir Uka on 19/04/2014

  Excellent

 • (77 stars)

  by Rrustem Bublaku on 16/04/2014

  Elhamdulilah

 • (77 stars)

  by xheli mile on 15/04/2014

  Ju rujt Allahu

 • (77 stars)

  by Eugert Skura on 15/04/2014

  Good application

 • (77 stars)

  by naim iljazi on 14/04/2014

  Excellent

 • (77 stars)

  by Jetmiri Demollari on 12/04/2014

  Allahu ju shperblefte

 • (77 stars)

  by deth virusi on 12/04/2014

  Me emer te Allahut hymë dhe me emër të Allahut dalim, dhe në të që është Zoti ynë, mbështetemi. O allahu jonë, të lusim që hyrja jonë të jetë e mirë dhe dalja jonë të jetë e mirë.