Do you have app related questions?Ask the Appszoom team and get a personalized answer within 24hrs!X Close

Statenvertaling

Statenvertaling

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
De volledige Statenvertaling van de Bijbel op uw mobiel. Blader op uw gemak offline door het Oude Testament, Nieuwe Testament, en de Apocriefe geschriften.

U kunt pagina's bookmarken zodat u ze later snel terug kunt vinden.

Met de zoekfunctie kunt u gericht zoeken in de bijbelteksten. NB: voor de zoekfunctie is een internetverbinding vereist.

Naast de complete Bijbel bevat de app ruim 800 afbeeldingen van schilderijen. Werken van Rembrandt, Michelangelo, Caravaggio en vele andere oude meesters die zich door de Bijbel lieten inspireren. Op een tablet kunt u ze in groot formaat bekijken.

U kunt zelf lettertype en lettergrootte instellen en aangeven of u de afbeeldingen wilt zien.

NB: dit is een grote app. Vergewis u er voor aanschaf van dat er voldoende ruimte is in het interne geheugen van uw toestel. Maak desnoods de cache leeg door het toestel te herstarten.

Tags: statenvertaling, gratis statenvertaling, douwnload statenvertaling, bijbel voor mobiel met javascript script, statenvertaling offline, bijbel offline voor statenvertaling, statenvertaling voor toestel, gratis bijbel statenvertaling gratis, statenvertaling op je mobiel, statenvertaling s.

Recently changed in this version

Werkt nu ook op Android 4.4 KitKat.
Menuknop toegevoegd.
De app kan nu naar de SD-card worden verplaatst.


Last activity on Statenvertaling
Comments and ratings for Statenvertaling

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!