Vrtlog

Vrtlog

1 - 5 downloads

Add this app to your lists
Uspostavljanje odnosa sa nekim može da bude krajnje korisno i zabavno: svako partnerstvo sa onima koje volimo i želimo da volimo nudi neverovatna iskustva koja nigde drugde ne mogu da se nađu. Kroz tu ljubav... i izazov koju ta ljubav donosi... možemo da saznamo o sebi i drugima više nego što smo ikada pomislili da je moguće. Ali šta se događa kada ti izazovi postanu preveliki... kada vam se učini da niste u stanju da uspostavite odnos i da uživate u njemu?

Preko Džerija i Ester, sveobuhvatno Abrahamovo znanje... koje Džeri opisuje kao „najčistiji oblik ljubavi koji sam ikada sreo“... nudi rešenja i savete svima onima koji žele da uspostave odnos ili poboljšaju već postojeći, i čak pomaže onima koji su svesni da njihov odnos sa nekim nema budućnost. Posedujete moć da ovladate vezama i na najbolji način iskoristite one koji vas zadržavaju... i one koji vas oslobađaju.

Tags: vrtlog pdf, knjiga vrtlog pdf, vrtlog knjiga pdf, vrtlog pdf ester, knjige za, hicks vrtlog pdf, vrtlog ester pdf, vrtlog džeri pdf, pdf vrtlog, vrtlog knjiga.

Screenshots Vrtlog
View bigger - Vrtlog for Android screenshot
View bigger - Vrtlog for Android screenshot
Comments and ratings for Vrtlog

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!