Vrtlog

Vrtlog

1 - 5 downloads

Add this app to your lists
Uspostavljanje odnosa sa nekim može da bude krajnje korisno i zabavno: svako partnerstvo sa onima koje volimo i želimo da volimo nudi neverovatna iskustva koja nigde drugde ne mogu da se nađu. Kroz tu ljubav... i izazov koju ta ljubav donosi... možemo da saznamo o sebi i drugima više nego što smo ikada pomislili da je moguće. Ali šta se događa kada ti izazovi postanu preveliki... kada vam se učini da niste u stanju da uspostavite odnos i da uživate u njemu?

Preko Džerija i Ester, sveobuhvatno Abrahamovo znanje... koje Džeri opisuje kao „najčistiji oblik ljubavi koji sam ikada sreo“... nudi rešenja i savete svima onima koji žele da uspostave odnos ili poboljšaju već postojeći, i čak pomaže onima koji su svesni da njihov odnos sa nekim nema budućnost. Posedujete moć da ovladate vezama i na najbolji način iskoristite one koji vas zadržavaju... i one koji vas oslobađaju.

Tags: vrtlog pdf, knjiga vrtlog pdf, vrtlog knjiga pdf, hicks vrtlog pdf, vrtlog ester pdf, vrtlog džeri pdf, pdf vrtlog, vrtlog knjiga, hicks vrtlog knjiga, vrtlog pdf ester.

Screenshots Vrtlog
View bigger - Vrtlog for Android screenshot
View bigger - Vrtlog for Android screenshot
Comments and ratings for Vrtlog

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!