3VäxelScreenshots

Description

Med 3Växel har du företagets växel med dig i mobilen. Du kan enkelt koppla samtal och ändra inställningar från din smartphone.

Med Softphone i 3Växel-appen kan du också ringa och ta emot samtal via en Internet-koppling, t ex WiFi var som helst i världen. Du ringer till samma pris som om du var hemma i 3s mobilnät i Sverige. Ev kostnad för datauppkoppling kan tillkomma. Softphone är en tilläggstjänst i 3Växel.

I katalogen kan du söka och hitta alla kollegor i företaget samt externa och privata kontakter. Du ser om kollegorna är tillgängliga för samtal eller upptagna. Bl a ser du om kollegan just nu pratar i telefon. Från katalogen kan du enkelt ringa, koppla samtal, skicka SMS och e-post till kontakter.

Du kan koppla över ett samtal till en kollega genom att använda kopplafunktionen.

Styr din tillgänglighet för inkommande samtal genom att ställa in status, t ex ”Lunch” eller ”Möte”. Du kan logga in i svarsgrupper. En i taget eller alla på en gång. Du ser tydligt om du är inloggad eller utloggad. Ändra vilket nummer du visar när du ringer.

Företagets telefonister kan svara på samtal till företagets växelnummer, söka i katalogen och koppla samtal. I en och samma app väljer du när du loggar in om du ska jobba som användare eller telefonist.

3Växel är en mobil företagsväxel från 3. För att läsa mer och för att skaffa 3Växel kontakta 3 genom att gå in på www.tre.se.

Users review

from 96 reviews

"Great"

8.4