3Växel

3Växel

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Med 3Växel kan du enkelt koppla samtal och ändra inställningar i företagets växel från din 3Mobil.

Företagets telefonister kan svara på samtal till företagets växelnummer, söka i katalogen och koppla samtal. Telefonistfunktionerna blir synliga när du loggar in i appen som telefonist.

Du kan styra din tillgänglighet för inkommande samtal genom att ställa in status, t ex ”Lunch” eller ”Möte”. Om du väljer vidarekoppling för en status slipper du bli störd och samtalen vidarekopplas till t ex telefonsvarare eller företagets reception. Den som ringer får höra när du blir ledig igen.

Du kan logga in i svarsgrupper. En i taget eller alla på en gång. Du ser tydligt om du är inloggad eller utloggad.

I katalogen kan du söka och hitta alla kollegor i företaget, externa och privata kontakter samt företagets växelnummer och svarsgrupper. Du ser om kollegorna är tillgängliga för samtal eller upptagna. Från katalogen kan du enkelt ringa, koppla samtal, skicka SMS och e-post till kontakter.

Du kan koppla över ett samtal till en kollega genom att använda kopplafunktionen. Koppla gör du när du ringt det andra samtalet genom att sätta fingret på statusfältet, dra neråt och klicka på "koppla".

I appen kan man också ändra vilket nummer man visar när man ringer samt ändra vidarekopplingar för sitt fasta nummer.

3Växel är en mobil företagsväxel från 3. För att läsa mer och för att skaffa 3Växel kontakta 3 genom att gå in på www.tre.se.

Recently changed in this version

3Växel förbättras med en rad smarta funktioner. I den nya versionen kan man t ex söka på namn, nummer, avdelning, titel och alla extrafält. Lägg till favoriter så att det blir ännu enklare att koppla. Se i katalogen om en kollega är upptagen i samtal. Lägg upp VIP-nummer som alltid kommer fram även om du har vidarekopplat. Ändra lösenord direkt i appen. Nu startar också appen snabbare genom att katalogen sparas lokalt och uppdateras i bakgrunden.


Comments and ratings for 3Växel
  • (70 stars)

    by Michael on 19/11/2012

    Rätt buggigt

  • (70 stars)

    by A Google User on 19/11/2012

    Rätt buggigt