Alders MakelaarsScreenshots

Description

Welkom bij Alders Makelaars, de grootste van Noord-Nederland!
Alders Makelaars is het grootste makelaarskantoor van Noord-Nederland met vestigingen in Veendam en Hoogezand. Een team van ervaren makelaars laat dagelijks op enthousiaste wijze zien dat het kennis van zaken heeft . Daarmee bedient het kopers én verkopers bij het aan- en verkopen van hun woning.

Innovatief
Bent u verkoper dan weet u zeker dat Alders uw woning zal verkopen door middel van een innovatieve aanpak, waartoe ook een succesvolle marketing strategie behoort. Door de inzet van verschillende instrumenten weet u zeker dat uw woning 24 uur per dag en 7 dagen per week optimaal wordt gepresenteerd.

Expertise
Professioneel, deskundig en vriendelijk zijn drie woorden die opdrachtgevers veelvuldig gebruiken om Alders Makelaars treffend te omschrijven. Neem snel contact op met één van de vestigingen om zeker te zijn van een flinke dosis onroerend goed expertise!

Gratis app
Bent u woningzoeker dan denkt Alders Makelaars vanzelfsprekend met u mee.
Met behulp van deze handige gratis Alders-app kunt u:
- ons woningaanbod inclusief foto’s en plattegronden overzichtelijk bekijken;
- eenvoudig zoeken in ons uitgebreide aanbod;
- de locatie van de woningen bekijken op kaart;
- uw favoriete woningen bewaren;
- snel en eenvoudig contact met ons opnemen voor bijvoorbeeld een bezichtiging.

Installeer snel onze app en blijf voortdurend op de hoogte van de Groninger en Noord-Drentse huizenmarkt! Binnen afzienbare tijd heeft deze app u nog meer handige features te bieden.

Users review

from 3 reviews

"Good"

6