CFO MagazineScreenshots

Description

De CFO Magazine applicatie biedt een verzameling van inspirerende artikels en ervaringuitwisseling voor alle finance professionals.
De applicatie is opgevat als een handige kiosk, waar u naast artikels uit CFO Magazine ook tal van andere publicaties, slides van opleidingen en events, boeken, whitepapers, studieresultaten… kunt downloaden.

Voor de abonnees van CFO Magazine is alles in deze kiosk gratis te consulteren. Voor wie niet over een abonnement op CFO Magazine beschikt, is dit kanaal de unieke opportuniteit om kennis te maken met de inspirerende kracht van onze media.

CFO Magazine is sinds 1997 hét onafhankelijke vakblad vol kennis en knowhow voor de financiële directie. Het magazine is sterk ingebed in de financiële departementen van de grote en middelgrote bedrijven en de belangrijkste social profit organisaties. Niet alleen de CFO maar ook diens sleutelmedewerkers zoals controllers, treasurymanagers, creditmanagers, riskmanagers, accountants, ... behoren tot de CFO Magazine community.

Tags: cfo magazine , magazine comment , medical magazine ads , medical magazines , medical magazine , cfos , magazine ad medical , cfo

Users review

from 3 reviews

"Great"

7.4