EDC MobilScreenshots

Description

EDC's app giver dig adgang til alle ejendomme, der er til salg i Danmark - uanset om det er private boliger eller erhvervsejendomme. Se alle de ejendomme der er til salg, lige der hvor du står – her og nu. En fantastisk funktionalitet når du bevæger dig rundt i sommerhuskvarterer eller nye boligområder og gerne vil orientere dig om udbud og priser.

Med søgningen "I nærheden" får du på et kort præsenteret alle de ejendomme, der er til salg inden for en radius af 1 km. Du kan efterfølgende ændre radius eller andre kriterier og tilpasse din søgning, så den passer til dine behov.
Har du allerede gemt én eller flere søgninger på edc.dk, kan du hente dem frem i app'en og arbejde videre med dem. Du kan også gemme de søgninger, du laver på app´en og arbejde videre med dem på pc'en efterfølgende. Der er fuld gennemsigtighed til og fra edc.dk

Via app'en kommer du nemt videre til præsentationen af alle ejendomme - uanset om de er til salg hos EDC eller en anden mægler. Og du kan gemme en eller flere ejendomme og følge dem over tid.
EDC's app er altid opdateret med alle de ejendomme, der er til salg og opdateres løbende over dagen - hver dag.

Du kan:

- Søge ejendomme og få resultatet vist på en liste eller på kort
- Søge ejendomme i nærheden af, hvor du befinder dig
- Logge på Mit EDC og se de søgninger, du allerede har gemt – eller gemme søgninger du har foretaget på telefonen
- Bestille EDC produkter
- Se ejendommene præsenteret flot
- Finde den nærmeste EDC-butik

Tags: ejendomsmægler hjemmeside , edc mobil , qr koder på produkter , ejendomsmægler qr , edc qr kode , edc , qr koder ejendomsmæglere , qr koder ejendomsmægler , qr kode edc

Users review

from 97 reviews

"OK"

4