FestivakScreenshots

Description

21 & 22 november 2012 is het tijd voor de 16e editie van Festivak. Dé vakbeurs voor iedereen die werkzaam is in de branche van (publieks)evenementen. Het is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met nieuwe leveranciers, nieuwe producten en diensten en om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.
Toonaangevende leveranciers presenteren hun creatieve standconcepten, in het oog springende verhuuritems en vernieuwende cateringconcepten. Het uitgebreide deelnemersveld zorgt ervoor dat u praktische informatie over alle denkbare zaken die komen kijken bij de organisatie van een evenement op de beursvloer aantreft. Bijvoorbeeld facilitaire voorzieningen, dienstverlening, marketing, communicatie, locaties, techniek, catering, verhuur, decoratie... etc.
Er wordt een uitgebreid seminarie-programma opgesteld in samenwerking met RendEvenement en Politeia. De seminaries zijn gratis toegankelijk voor de bezoekers van de beurs.
Mis het niet!
Kom voor twee dagen vol met ontmoetingen, ontwikkelingen, trends, tips, inspiratie en seminaries naar Festivak 2012! Meld u gratis aan via de website en ontvang direct uw toegangsbewijs!

Users review

from 2 reviews

"Awesome"

10