FF NEBIHU Assurances

FF NEBIHU Assurances

10 - 50 downloads

Add this app to your lists
Kompania e sigurimëve e vetmja shqiptare në francë FF NEBIHU Assurances.

Me nje bote te mbushur me te papritura, jeta nuk eshte gjithmone pa probleme. Ja perse, FF NEBIHU Assurances eshte prane jushë. Ne jemi te specializuar ne fushen e Sigurimeve dhe stafi yne miqesor dhe profesionist ju ofron Produkte dhe Sherbime cilesore.

-Nese ju kerkoni mbrojtjen dhe sigurine për automjetin, Për shofer të mir, shofer të rij, që jeni të shkëputer nga
kompania, Sigurim të përkohshëm, Malussé dhe së shpejti pranojmë patentë shoferin Shqiptar dhe Kosovarë.
-Nese ju kerkoni mbrojtjen dhe sigurine për shëndetin, mjekësore, operuese, farmaceutike, Optik dhe Dentar.
-Nese ju kerkoni mbrojtjen dhe sigurine për apartament dhe Shtëpi që të djehëni rahatië.
-Nese ju kerkoni mbrojtjen dhe sigurine për biznesin, Multirisque professionnel, RC décennale, Shëndet
Professionnel, RC Professionnel, Garancia Financiare dhe Brotje ligjore.

Ne kemi aftesine, fuqine dhe menyren per tju ndimhmuar per ta gjetur atë në bashkëpunim me partnerët nga Franca sikur “GAN Assurance, Credit Mutuel, APRIL, MMA dhe MONDIAL Assistance”.

Qellimi yne eshte tju sherbejme ju me korrektesi dhe profesionalizem.
Per me teper informacion ne lidhje me ne apo produktet tona, kontaktoni me numrat e telefonit 04 72 16 99 98 ju mirpretë kompania e sigurimëve në Lyon FF NEBIHU Assurances.

Tags: nebihu, assurance nebihu avis.

Screenshots FF NEBIHU Assurances
View bigger - FF NEBIHU Assurances for Android screenshot
View bigger - FF NEBIHU Assurances for Android screenshot
Comments and ratings for FF NEBIHU Assurances

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!