FNV Bouw AppScreenshots

Description

Download nu de nieuwe FNV Bouw App!
- Cao informatie, snel en begrijpelijk
- Vorstverlet alert, met GPS
- Het laatste branche nieuws
- Direct contact met FNV Bouw

Met het vernieuwde design kunt u gemakkelijk en snel bladeren door uw cao, weersomstandigheden met vorstverlet op elke locatie bekijken en het laatste nieuws volgen. Speciaal voor de FNV Bouw app zijn de grootste cao’s toegankelijk gemaakt. Ontvang als eerste cao nieuws.

FNV Bouw behartigt de belangen voor leden in de bouwsector. Het is ons doel om arbeidsomstandigheden en inkomenspositie van leden te verbeteren en hun zelfredzaamheid te vergroten.

Wat doen wij?
Dat doen we door onze stem te laten horen bij de politieke leiders in Den Haag, als het bijvoorbeeld gaat om de AOW of pensioen. Maar ook in bedrijven komen we op voor de belangen van onze leden. Bijvoorbeeld om een goede cao of sociaal plan af te sluiten, of om ervoor te zorgen dat werknemers gezond en veilig kunnen werken.
Waarvoor kun je bij ons terecht?
Leden kunnen ook bij ons terecht voor persoonlijk advies, gratis rechtshulp bij werk en inkomen en belastingadvies. De medewerkers van het contactcenter beantwoorden dagelijks vragen van leden over bijvoorbeeld vakantiedagen, uitbetaling van loon, reiskostenvergoeding of andere problemen op het werk.
Internationaal
Wij ondersteunen ook vakbonden in Centraal- en Oost Europa en in ontwikkelingslanden. Ingezet wordt op vakbondsrechten, het bestrijden van kinderarbeid en het versterken van de positie van vrouwen.
FNV Bouw gaat zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om.

Tags: fnv apps , gratis bouw

Users review

from 34 reviews

"Great"

7.8