FNV Bouw App

FNV Bouw App

FREE

(3 stars)

(27)


Download for Android Like

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Download nu de nieuwe FNV Bouw App!

Met het vernieuwde design kunt u gemakkelijk en snel bladeren door uw cao, weersomstandigheden op elke locatie bekijken en het laatste nieuws volgen. Wilt u Beste Bouwer van de maand worden? Check dan elke dag in op jouw werkplaats en doe mee aan de quiz. Door ook elke dag jouw eigen bouwfoto in te sturen maak je kans om winnaar te worden van de Beste Bouwfoto van de week. De Beste Bouwer maakt aan het einde van de maand bovendien kans op waanzinnige prijzen!

Speciaal voor de FNV Bouw app zijn de grootste cao’s toegankelijk gemaakt. Ontvang als eerste cao nieuws. Meld je gemakkelijk aan voor de nieuwsbrief en kom met één klik in contact met de helpdesk van FNV Bouw.

FNV Bouw is de grootste vakbond voor mensen die werken in de Bouw & Infra, Waterbouw, Woondiensten en Meubel & Hout. Wij behartigen de belangen van 110.000 leden bij de politieke leiders in Den Haag als het gaat om uw pensioen, maar ook bij het afsluiten van een goede cao. Leden kunnen bij FNV Bouw ook terecht voor persoonlijk advies, gratis rechtshulp bij werk en inkomen en hulp bij het invullen van hun belastingpapieren. Kijk voor meer informatie op fnvbouw.nl of bel 0900-3682689.

Tags: fnv apps, gratis bouw.

Recently changed in this version

- Werklocatie handmatig verwijderen en inactief stellen
- Afsluiten van oude werklocatie via Beste Bouwer
- Werklocatie probleem melden
- Informatie aanvraag van een FNV Bouw - lidmaatschap
- App info (voorheen FAQ)


Comments and ratings for FNV Bouw App

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!