Företagarna

Företagarna

FREE

(4 stars)

(4)


Download for Android

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
Företagarnas app är ett Företagarna i miniatyr och riktar sig till dig som driver ett eget företag, vare sig det är litet eller stort, Företagarmedlem eller ej.

Bland funktionerna återfinns viktiga datum, som hjälper dig att hålla koll på sådant som inte får missas. Dessa involverar allt ifrån datum för inlämning av momsdeklaration, till lokala events anordnade av din lokala Företagarförening. Du kan också exportera dessa direkt till din egen kalender.

En förmån som Företagarna tillhandahåller för sina medlemmar är direkt tillgång till våra kunniga juridiska rådgivare som kan svara på alla möjliga frågor och ge bra tips för bättre affärer. I appen har vi samlat de vanligaste frågor som ställs till våra rådgivare och besvarat dessa. Du kan enkelt navigera mellan de olika juridiska områdena eller söka direkt efter svaret på din fråga. Hittar du inte det svar du söker kan du snabbt komma i kontakt med rätt person på Företagarna via appen.

Våra experter ger också konkreta tips på hur du kan utveckla din verksamhet, till exempel hitta finansiering, utveckla ditt ledarskap eller öka din försäljning. Dessutom får du tillgång till ett antal standardiserade avtalsmallar som är juridiskt säkrade och som du enkelt kan skicka till dig själv använda för eget bruk.

Recently changed in this version

I denna uppdatering av vår applikation lanserar vi Radio F – Podcast av företagarna. Radio F är en källa för inspiration kring företagande och livet som företgare där du kan ta del av insiksfulla och högintressanta entreprenörers historier.
Förutom detta har generella justeringar och buggfixar gjorts.


Comments and ratings for Företagarna

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!