i-AsigurareScreenshots

Description

i-Asigurare powered by Vodafone
******************************
i-Asigurare este singura aplicatie completa de asigurari din Romania. Cu i-Asigurare inchei direct de pe telefonul mobil asigurari auto (RCA), asigurari travel si de locuinta. Setezi alerte si primesti notificari auto (expirare asigurare RCA, CASCO, expirare ITP, ROVINIETA).

Verifica periodic pagina de promotii din aplicatie ca sa fii la curent cu ofertele si reducerile noastre.
• Compari tarife si cumperi asigurari direct de pe telefonul tau:
- Asigurare auto RCA
- LOCUINTA
- Travel

• Poti plati rapid si sigur prin sistemul securizat de plata online MobilPay
• Verifici valabilitatea politei de asigurare auto RCA
• Scapi de orice grija: primesti alerte inainte de expirarea asigurarilor, rate scadente, expirarea ITP-ului si Rovinietei

******************************
Zeci de mii de utilizatori din toata Romania.
******************************
• TOATE COMPANIILE DE ASIGURARE DIN ROMANIA
Poti compara tarifele de asigurare de la cele mai importante companii de asigurare din Romania.
• TARIFE DIRECT DE LA SOCIETATILE DE ASIGURARE: toate tarifele de asigurare sunt obtinute direct de la companiile de asigurare.
• LIVRARE GRATUITA: Indiferent de valoarea politei RCA comandate, livrarea este gratuita si se face prin curier rapid oriunde in Romania.
• LIVRARE IMEDIATA: Orice polita de asigurare comandata si achitata online, cu cardul se transmite in format electronic, pe e-Mail.

*ASIGURARI Auto, Travel, Locuinta*
Prin i-Asigurare poti incheia asigurari RCA, de Locuinta, si Travel. Tarifele se obtin in timp real, direct de la companiile de asigurare.

*ALERTE Auto*
Poti inregistra cate masini si locuinte doresti. Aplicatia memoreaza alerte pentru fiecare masina si locuinta salvata, iar tu scapi de grija asigurarilor auto.
Cand iti expira o polita de asigurare aplicatia te anunta la momentul potrivit. Tu nu trebuie decat sa dai cateva clickuri in aplicatie pentru a comanda asigurarea.

*PROMOTII*
Esti mereu la curent cu ofertele i-Asigurare.

*IMPORTANT*
• Pentru a primi alertele de expirare pe telefonul tau, trebuie sa activezi push notifications pentru aplicatia i-Asigurare.
• Pentru obtinerea tarifelor RCA reale este necesar sa introduci corect datele din talon, in special seria de sasiu si CNP-ul/CUI-ul proprietarului, altfel tarifele afisate pot fi mai mari;
• Plata se poate face cash la livrare sau online cu cardul;
• Tarifele sunt obtinute direct de la companiile de asigurare;
• Tarifele difera de la o companie de asigurare la alta intrucat fiecare companie are o anumita politica prin care aplica reduceri sau majorari de preturi in functie de judet/localitate, varsta etc.
• Politele de asigurare RCA se livreaza gratuit, oriunde in Romania;
• Politele de asigurare travel si locuinta se transmit doar electronic, pe e-Mail, intrucat aceste tipuri de asigurari sunt valabile in format electronic.

*DESPRE BROKER VIRTUAL*
Aplicatia i-Asigurare precum si serviciile de procesare, ofertare si livrare sunt oferite de catre Broker Virtual, asistent in brokeraj autorizat de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, inscris in Registrul Intermediarilor cu nr. RAJ-380617, inregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 21266.

*FEEDBACK*
Oricat de mult ne-am dori, nu va putem raspunde la mesajele si comentariile pe care le postati in Google Play. Asadar, daca doriti sa ne intrebati ceva sau aveti nevoie de ajutor, va rugam sa ne scrieti pe pagina noastra de Facebook (facebook.com/i-Asigurare) sau pe e-Mail la adresa office@i-asigurare.ro.

*DESCARCA i-Asigurare*
Descarca ACUM aplicatia i-Asigurare si economisesti timp si bani pentru toate asigurarile tale.

Tags: script asigurari , script asigurari rca , aplicatie 532 ko , e despre asigurari , iasigurari , script asigurari rca facebook , verificare polita locuinta dupa cnp

Users review

from 756 reviews

"Awesome"

9