FREE DOWNLOAD

IF-Metall a-kassa mobilapp

  • SEARCH TYPE
  IF-Metall a-kassa mobilapp icon

  IF-Metall a-kassa mobilapp

  by: 33 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  IF Metalls arbetslöshetskassas mobilappFör att använda denna mobilapp krävs att du är arbetslös och har fått ett beslut om ersättning samt skrivit under ett användaravtal för internetkassan.
  Användaravtalet finns på https://www.internetkassan.com/ifmetall/index.aspx.

  Via mobilappen kan du deklarera kassakort, se tidigare och kommande utbetalningar samt hur många ersättningsdagar du beviljats och hur många du använt. Du som arbetar fast deltid kan också se hur många deltidsdagar du förbrukat.

  I version två kommer du även att kunna hantera årsanmälan via mobilappen.

  Om ossIF Metalls arbetslöshetskassa är en ekonomisk förening som organiserar medlemmar från 40 olika industri- och servicebranscher. Vi är en fristående del av IF Metall och bildades 2006 när Metall och industrifacket gick samman.

  Vår huvudsakliga uppgift är att betala ut ersättning till ersättningsberättigade medlemmar. Det innebär att du som medlem omfattas av en ekonomisk försäkring som, under förutsättning att villkoren i försäkringen är uppfyllda, ger ett visst skydd mot inkomstbortfall om du skulle bli arbetslös.

  Professionell kunskap hos personalenFörutom försäkringen erbjuder vi professionell kunskap om hur arbetslöshetsförsäkringen fungerar. Kunskapen kommer dig till del i alla kontakter du har med oss om du blir arbetslös.

  Vi har bra handläggningstider och god tillgänglighet med telefontider varje vardag. Vi är cirka 100 anställda som finns på IF Metalls 37 avdelningskontor runtom i landet.

  För att få ersättning från oss krävs att du är medlem. Om du går med i IF Metall blir du automatiskt medlem i vår arbetslöshetskassa.

  Users review

  from 33 reviews

  "Great"

  7.4