FREE DOWNLOAD

Info Restart

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Text Sajam Info Restart, nekad najjači sajam informacijskih tehnologija održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 12. studenog 2011. u okviru Sajma glazbe i multimedije.

  Intencija projekta je promovirati poduzetnike i tvrtke s originalnim proizvodima koje u svojem poslovanju koriste moderne tehnologije.

  U tu svrhu svim domaćim izlagačima Zagrebački velesajam odobrava popust od 30% za neuređeni prostor, a u cilju promoviranja malih i srednjih tvrtki nudi promotivan paket usluga u iznosu od 750 kuna (uključen PDV) za izlaganje i nastup u programu stručno-pratećih aktivnosti.

  Izuzetno bogat i atraktivan bit će stručno-prateći program koji se organizira u suradnji s uglednim domaćim IT stručnjakom Radoslavom Dejanovićem. Za tu prigodu pripremljen je cjelodnevni program u okviru kojeg će izlagači aktivno prezentirati najsuvremenije proizvode i tehnologije i razmjenjivati svoja znanja i iskustva. U sklopu Sajma bit će organizirana izložba starih računala Retro Info kao i natjecanja za igrače računalnih igara u sklopu manifestacije Infogamer.

  Također predviđen je bogat izbor zabavnih događaja, edukativnih radionica i još mnogo zanimljivih sadržaja za široku publiku u okviru Sajma glazbe i multimedije poput Gaming arene, laser show-a, Dj arene show-a, programa dj-a i plesnih skupina, natjecanja u fotografiji, nastupa domaćih i inozemnih glazbenika, itd.

  U večernjim satima održat će se plesni i koncertni program s partijima salse, elektronske glazbe, hip-hopa i drugih plesnih disciplina.

  Uz Info Restart, koji se održava u okviru Sajma glazbe, plesa i multimedije, održavaju se i sajmovi: Interliber, Inova te Educa plus i Zim Ski Show-om. Ovaj miks poslovnih, izložbeno-kulturnih, edukativnih i zabavnih sadržaja, kao najznačajnije događanje ove vrste u regiji, jamči veliku medijsku pozornost i praćenje, te posjet od preko 100.000 posjetitelja, većinom mladih ljudi.

  Users review

  from 2 reviews

  "Awesome"

  9