FREE DOWNLOAD

MH 2012

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Media Hungary 2012 - A pénz beszól

  2012. május 8–9. között 17. alkalommal rendezzük meg a magyar médiapiac legjelentősebb független szakmai tanácskozását, a Media Hungary Konferenciát a siófoki Azúr Hotel- és Konferencia Központban. A több mint 1200 résztvevő között a hazai televízió- és rádiótársaságok, valamint a sajtó és az internetes piac vezetői, döntéshozói, a szakmai szervezetek képviselői, a reklám-, PR- és médiaügynökségek vezetői, piackutatók, jogi irodák munkatársai és a kábelcsatornák üzemeltetői épp úgy megtalálhatók, mint, a kormányzati intézmények és a pártok médiával foglalkozó szakpolitikusai, illetve hazai és multinacionális cégek, intézmények vezetői és kommunikációs szakemberei.

  A hivatalos Media Hungary 2012 app használatával a konferencia teljes programját böngészheti. Ha az egyes előadásokat, fórumokat kedvencnek jelöli, az alkalmazás azok kezdése előtt értesítést küld. A konferencia összes előadójáról rövid jellemzést is olvashat, továbbá a helyszínrajzon megtekintheti az egyes termek elhelyezkedését.

  Az alkalmazás működéséhez Internet kapcsolat szükséges, mivel a program változása így nyomon követhető (pl. előadások csúszása technikai okok miatt).

  A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

  Jó szórakozást!

  Tags: ra értesitési központ

  Users review

  from 8 reviews

  "Great"

  7.2