MH 2012

MH 2012

FREE

(4 stars)

(8)


Download for Android

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
Media Hungary 2012 - A pénz beszól

2012. május 8–9. között 17. alkalommal rendezzük meg a magyar médiapiac legjelentősebb független szakmai tanácskozását, a Media Hungary Konferenciát a siófoki Azúr Hotel- és Konferencia Központban. A több mint 1200 résztvevő között a hazai televízió- és rádiótársaságok, valamint a sajtó és az internetes piac vezetői, döntéshozói, a szakmai szervezetek képviselői, a reklám-, PR- és médiaügynökségek vezetői, piackutatók, jogi irodák munkatársai és a kábelcsatornák üzemeltetői épp úgy megtalálhatók, mint, a kormányzati intézmények és a pártok médiával foglalkozó szakpolitikusai, illetve hazai és multinacionális cégek, intézmények vezetői és kommunikációs szakemberei.

A hivatalos Media Hungary 2012 app használatával a konferencia teljes programját böngészheti. Ha az egyes előadásokat, fórumokat kedvencnek jelöli, az alkalmazás azok kezdése előtt értesítést küld. A konferencia összes előadójáról rövid jellemzést is olvashat, továbbá a helyszínrajzon megtekintheti az egyes termek elhelyezkedését.

Az alkalmazás működéséhez Internet kapcsolat szükséges, mivel a program változása így nyomon követhető (pl. előadások csúszása technikai okok miatt).

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Jó szórakozást!

Tags: ra értesitési központ.

Recently changed in this version

Added twitter functionality.


Screenshots MH 2012
View bigger - MH 2012 for Android screenshot
View bigger - MH 2012 for Android screenshot
Comments and ratings for MH 2012

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!