FREE DOWNLOAD

Mijn de Jong & Laan

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met deze app kunt u op makkelijke en veilige wijze informatie uitwisselen en samenwerken met uw accountants- of administratiekantoor.

  Documenten goed- of afkeuren
  Denk aan belastingaangiften en jaarrekeningen. U kunt daarna aangeven dat ze direct verstuurd moeten naar bijvoorbeeld de Belastingdienst of Kamer van Koophandel.

  Uw online dossier
  U kunt uw online dossier bij uw accountants- of administratiekantoor inzien en documenten bekijken. Ook kunt u zelf documenten scannen met de app en deze direct opslaan in een map om deze te delen met uw accountants-/administratiekantoor. Denk aan facturen of contracten.

  Actuele nieuwsberichten
  In de app ziet u actuele nieuwsberichten die speciaal voor u zijn geselecteerd op basis van uw profiel of de branche waarin u werkzaam bent.

  Contact opnemen
  In de app ziet u de contactgegevens van uw accountants- of administratiekantoor.

  Algemene informatie over de app
  Om deze app te gebruiken heeft u de inloggegevens nodig van het klantenportaal van uw accountants- of administratiekantoor. Vraag uw relatiebeheerder of zij u dit aanbieden. Na het invoeren van uw inloggegevens en eventueel een SMS-code, kiest u een persoonlijke PIN-code om in het vervolg op de app in te loggen. Zo blijven de gegevens in de app altijd veilig bewaard en zijn ze toch gemakkelijk te bereiken. Als u bent ingelogd en u heeft toegang tot meerdere entiteiten (bijvoorbeeld bedrijven), dan kunt u direct bij alle functionaliteit voor deze entiteiten.

  Het kan zijn dat u bepaalde onderdelen uit de app niet ziet of daar geen toegang tot heeft. Dat kan afhankelijk zijn van de cliëntentiteit die u bekijkt en de voor u beschikbare modules en informatie.

  Tags: mijn de jong en laan , mijn jong en laan , n de jong en laan

  Users review

  from 1 reviews

  "Awesome"

  10