PostNL

PostNL

FREE

(3 stars)

(5K)


Download for Android Like

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists

+ By PostNL Holding B.V.

De vernieuwde MijnPakket app is de officiële app van PostNL voor het volgen van uw pakketten. Met deze app heeft u de bezorginformatie van al uw pakketten binnen handbereik. Zo weet u altijd waar en wanneer uw pakket bezorgd wordt. Heeft u de bezorger toch gemist? Dan kunt u gemakkelijk uw volgende bezorging wijzigen naar een ander moment of PostNL locatie.

Voordelen?
- Altijd en overal op de hoogte van de status van uw pakket.
- Bezorging gemist? Wijzig de volgende bezorging naar een ander moment of een PostNL locatie
- Nieuw: Wijzig uw bezorging naar de PostNL Pakketautomaat op een NS station of Schiphol.
- Al uw ontvangen en verzonden pakketten in een handig overzicht.
- Bestellingen bij aangesloten webwinkels komen automatisch in uw overzicht “naar mij” te staan.
Met een PostNL account kunt u optimaal gebruik maken van bovengenoemde voordelen.

PostNL is continue in beweging om haar diensten uit te breiden en te vernieuwen, zodat we u in de toekomst nog beter kunnen bedienen. Er zullen in deze app dus steeds meer diensten voor u beschikbaar komen.

Download de PostNL app om altijd en overal uw post- en pakketzaken te kunnen regelen.

Tags: mijnpakket, postnl mijnpakket, mijnpakketnl.nl, www.mijn pakket.nl, www.mijnpakketnl.

Recently changed in this version

De app crashte bij een aantal gebruikers na het openen. Dat is in deze update opgelost.


Comments and ratings for PostNL
 • (43 stars)

  by D. Casu on 09/05/2015

  Wat is er met de service/support gebeurd? Alleen nog pakket info? Hoe kan ik een postkantoor vinden? De mobiele website blijft eeuwig de locatiezoeker laden.

 • (43 stars)

  by Robin Peter Landwier on 08/05/2015

  Werkt altijd naar tevredenheid op alle devices. Kwestie van juiste adres gegevens..., en goede bezorgers (wat bij ons het geval is; bravo)

 • (43 stars)

  by Eposis Brax on 23/04/2015

  Wat een waardeloos programma. Ik krijg nu al een week lang te zien dat er een pakketje "morgen" komt. En als je de volgende dag kijkt veranderd het weer in "morgen". Andere pakketten staan al weken op "bezorg datum onbekend" ook al zijn sommige al bezorgt. Klopt echt helemaal niets van.

 • (43 stars)

  by Klaas De Smedt on 17/04/2015

  In de geschiedenis van afgeleverde pakketten is het lever adres niet meer zichtbaar. (werk / thuis) Dit was namelijk heel handig om een voorspelling te maken wanneer ze ongeveer langskomen... Ook kun je niet op een eenvoudige manier de barcode op je clipboard plaatsen om dan eenvoudig internationaal de opzoeking te doen. Stap achteruit dus ten opzichte van de vorige versie.

 • (43 stars)

  by Martijn Beukhof on 13/04/2015

  De app werkt naar behoren, maar het systeem daarachter (of wellicht PostNL zelf?) is waardeloos. Ruim 75% van de pakketten worden zonder reden een dag later bezorgd dan in eerste instantie wordt gecommuniceerd. Communiceer dan gewoon niets! Bel je het nummer van de klantenservice in de app a €1 euro per gesprek, word je doorverwezen naar de website of de klantenservice op een ander nummer. Are yo

 • (43 stars)

  by Bram Hofstee on 06/04/2015

  Mooie overzichtelijke app. Misschien is het wel iets om een mogelijkheid toe te voegen om bij een pakket een opmerking te zetten. Zo kan je je pakket een naam geven. Dit is vooral handig bij meerdere pakketten, ipv constant naar adressen te moeten kijken. Ook misschien handig, als het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor gaat, wat de openingstijden zijn. Verder mooie app!

 • (43 stars)

  by Xafero Wulf on 29/03/2015

  This update is awesome!

More comments