Park-line

Park-line

FREE

(4 stars)

(1K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Met Park-line parkeert u zorgeloos in meer dan 120 gemeenten. Op straat via uw mobiele telefoon en door heel Nederland in meer dan 300 parkeergarages!

Met de Android App van Park-line start en stopt u eenvoudig uw parkeeractie op straat en rekent u uw parkeerkosten aan het eind van de maand af via automatische incasso of creditcard. Zo bespaart u op uw parkeerkosten doordat u alleen betaalt voor de daadwerkelijk geparkeerde tijd. Is van te voren gokken hoeveel parkeertijd u nodig heeft niet meer nodig en zijn ongemakken met muntgeld en (lege) chipknip verleden tijd. Parkeer zorgeloos en eenvoudig met mobiel parkeren van Park-line.

LET OP! Om gebruik te maken van deze App dient u te beschikken over een Park-line account! Nog geen Park-line account? Via dia App kunt u direct registreren, eenmalige registratiekosten bedragen € 5,- en maandelijkse abonnementskosten bedragen € 2,50. Indien u ook in garages wilt parkeren kunt u na uw aanmelding via uw Persoonlijke Pagina de Park-line Garagekaart aanvragen.

WAAR WERKT DE APP
De Park-line App werkt in meer dan 120 gemeenten, op www.park-line.nl/waar kunt u alle gemeenten terugvinden.

LET OP. Het gebruik van de GPS functionaliteit is op eigen verantwoordelijkheid. Gebruiker kan geen rechten ontlenen aan de door de Park-line App voorgestelde parkeerzones en Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het juist invoeren en doorgeven van het zonenummer. De Park-line App geeft slechts een suggestie op basis van de GPS locatie aangegeven door de mobiele telefoon van Gebruiker.
Controleer dus altijd of de gesuggereerde parkeerzone de juiste is.

Tags: goedkope taxi nieuwegein schiphol, taxi zeist schiphol, taxi nieuwegein, taxi nieuwegein schiphol, taxi naar schiphol vanuit zeist, taxibedrijf nieuwegein, parkeerherinnering parkline, schiphol taxi haarlem, skoda parkline, taxi zeist schiphol in nl.

Recently changed in this version

4.9
NIEUW – Met Park-line kunt u eenvoudig een code of eenmalige tekst meegeven aan een parkeeractie. Zo heeft u altijd een overzicht welke parkeerkosten u kunt doorbelasten aan welk project of klant. U geeft deze code eenvoudig door in de parkeerhistorie via de App. Via de Persoonlijke Pagina op Park-line.nl kunt u uw parkeerhistorie exporteren naar excel. 
Comments and ratings for Park-line
 • (66 stars)

  by Mike Nivato on 16/11/2014

  Niet echt gemaakt voor de gebruiker, meer voor de "eigenaar". Als het aan mij zou liggen zou de app push meldingen geven (ipv betaalde SMS) en detecteren wanneer ik wegrij bij parkeer locatie. Goed maar niet gemaakt voor de gebruiker, meer op verdiensten tbv eigenaar.

 • (66 stars)

  by Roeland Braam on 20/10/2014

  De app geeft geen alarm als parkeer tijd is verstreken. Daarvoor moet je de betaalde sms voor aanzetten.

 • (66 stars)

  by Christopher Standaert on 15/08/2014

  Je moet een maandelijkse fee betalen + een eenmalige activatiekost. Verborgen kosten en dus is de app helemaal niet gratis. Niet te gebruiken voor een weekendje dus.

 • (66 stars)

  by Henry Cheung on 24/07/2014

  De app geeft een foutmelding bij een parkeeractie. Toch liep de meter. Bij het beëindigen van de actie liet de app geen parkeeractie zien. Ook na herhaaldelijk opnieuw opstarten van de app. Vanochtend kreeg ik opeens een sms herinnering dat ik nog geparkeerd stond! Dit slaat nergens op. Nu moet ik de hele avond en nacht doorbetalen!

 • (66 stars)

  by Kashif Amin on 08/07/2014

  Supperbbb

 • (66 stars)

  by A. Daftari on 28/06/2014

  With this new version, I can not save favourites anymore. And the sorting of existing favourites keeps changing. Very very annoying

 • (66 stars)

  by Willem Stolk on 16/06/2014

  Collega en ik krijgen altijd een foutmelding bij het starten van een parkeeractie. Dit aangekaart bij Park-Line en het probleem wordt teruggekaatst. Beiden hebben een totaal ander toestel en provider, toch geeft Park-Line aan dat het aan ons of de provider ligt die een storing heeft. Oftewel, we hebben beiden, met een verschillende providers al maanden last van een storing. Telefoon al gereset

More comments