SocieteScreenshots

Description

Appen är i ett första skede avsedd att, påminna, informera och entusiasmera nätverkets medlemmar inför Socièté Dagen den 24 maj.

Tanken är att appen sedan skall bli ett bredare redskap för att sprida information och skapa kontakter gentemot och emellan Sociètés medlemmar.

Les Affaires

Första utgåvan av magasinet Les Affaires utkom hösten 2009. Sedan dess har Les Affaires regelbundet utkommit kvartalsvis. Les Affaires har på kort tid blivit ett välkänt och starkt varumärke och koncept. Tidningen är idag det tongivande affärsmagasinet i Västmanland. Under åren har vi haft en rad event som alla varit välbesökta och högt uppskattade. Hos oss har verkliga relationer skapats och skarpa affärer initierats över middagsbord och i mingelvimlet.

Socièté

Socièté är den naturliga följden av Les Affaires events. Ett affärsnätverk som skapar nya kontakter och intressanta möten mellan entreprenörer och kreatörer, mellan förvaltare och utväcklare, säljare och köpare …

Målsättningen är att skapa olika typer möten som genererar reella resultat för deltagarna.

I vårt nätverk finns idag många vd och företagsledare, styrelseproffs, marknadsförare, säljexperter och inköpare. Här finns även beslutsfattare inom kommun, landsting och andra offentliga organisationer.

Socièté Dagen den 24 maj

Vi bjuder våra medlemmar på en dag tillsammans med våra affärspartners och vänner. Rederi Mälarstadens båtar tar oss från Västerås över mälarböljorna till en härlig eftermiddag och kväll med mingel, workshops, föreläsningar, god mat och fantastiskt umgänge.

Users review

from 1 reviews

"Awesome"

10