FREE DOWNLOAD

Starta Eget

  • SEARCH TYPE
  Starta Eget icon

  Starta Eget

  by: NyföretagarCentrum Sverige 4 4.6

  4.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  NyföretagarCentrum är störst i landet på att bidra till nya livskraftiga företag.Vi ger kostnadsfri rådgivning till personer som vill eget företag och hjälper mer än 20 000 personer varje år. Varje år startar mer än 10 000 av dessa eget företag.

  Sedan 1985 har vi bidragit till mer än 160 000 nya företag i Sverige.

  Rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Du kan gå på en eller flera rådgivningar, du driver processen i den takt du klarar av och önskar. Rådgivningen kretsar ofta kring affärsidén.
  Håller den eller behöver den utvecklas? Vidare kretsar rådgivningen ofta kring budget, marknadsföring och om dig själv och om dig själv och dina styrkor och svagheter som blivande företagare.

  Vi kan lova att du är bättre förberedd för livet som företagare efter att ha träffat våra rådgivare.

  NyföretagarCentrums rådgivning är extremt framgångsrik; efter tre år är 80 procent av företagen aktiva; mindre än en procent har gått i konkurs. Det är siffror ingen annan är i närheten av och de visar tydligt att rådgivningen på NyföretagarCentrum förbättrar chanser att lyckas i näringslivet.

  Den här appen syftar till att hjälpa dig som går i tankar på att starta eget företag. Här hittar du ditt närmaste NyföretagarCentrum,
  och massor av nyheter, tips och erbjudande från oss på NyföretagarCentrum.

  Du hittar också ett stort antal av våra nationella och lokala samarbetspartners. Det är våra partners som gör det möjligt för oss att ge kostnadsfri rådgivning till dig som vill starta eget företag.

  Users review

  from 4 reviews

  "OK"

  4.6