FREE DOWNLOAD

Telenor Mobil Kontroll

  • SEARCH TYPE
  Telenor Mobil Kontroll icon

  Telenor Mobil Kontroll

  by: SmartPhones Telecom AS 14 8

  8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Tilgang til denne tjenesten forutsetter at bedriften har en Mobil Kontroll avtale.

  Med Mobil Kontroll sørger bedriften for at de ansattes mobiltelefoner har det oppsettet og de verktøyene som det er behov for i hverdagen. Mobil Kontroll bidrar også til å sikre bedriftssensitive data på mobiltelefonen. Alt innhold på en stjålet eller mistet mobiltelefon kan slettes når som helst ved å ringe Telenors kundeservice 09000.
  Mobil Kontroll gir oversikt og kontroll over mobiltelefonene til bedriftens ansatte. Bedriften får tilgang til en avansert administrasjonsløsning uten å investere i utstyr eller kompetanse. Telenor står for driften av løsningen.
  Når sikkerheten er ivaretatt, er det trygt å gi medarbeiderne enkel tilgang til mobil e-post fra bedriftens Exchange server.

  Oppgaver som kan utføres sentralt
  • Slette innhold på mistet/stjålet mobiltelefon (inkluderer minnekort)
  • Sende ut og endre oppsett og applikasjoner til mobiltelefonene i bedriften, f.eks e-postoppsett, ProffNett-applikasjon, MMS-oppsett, internett bokmerker
  • Mulighet til å låse mobiltelefonen med PIN-kode dersom mobilen er på avveie
  • Oversikt over programvare og oppsett på mobiltelefonene
  • Differensiere innhold og programvare til ulike brukere og brukergrupper

  Tags: oppsett av exchange på telenor , kontrol nett , oppsett exchange telenor , qr koder telenor , telenor exchange , telenor mobil avis , telenor mobil kontroll internett , telenor og qr , telenor oppsett

  Users review

  from 14 reviews

  "Great"

  8