Telenor Mobil KontrollScreenshots

Description

Tilgang til denne tjenesten forutsetter at bedriften har en Mobil Kontroll avtale.

Med Mobil Kontroll sørger bedriften for at de ansattes mobiltelefoner har det oppsettet og de verktøyene som det er behov for i hverdagen. Mobil Kontroll bidrar også til å sikre bedriftssensitive data på mobiltelefonen. Alt innhold på en stjålet eller mistet mobiltelefon kan slettes når som helst ved å ringe Telenors kundeservice 09000.
Mobil Kontroll gir oversikt og kontroll over mobiltelefonene til bedriftens ansatte. Bedriften får tilgang til en avansert administrasjonsløsning uten å investere i utstyr eller kompetanse. Telenor står for driften av løsningen.
Når sikkerheten er ivaretatt, er det trygt å gi medarbeiderne enkel tilgang til mobil e-post fra bedriftens Exchange server.

Oppgaver som kan utføres sentralt
• Slette innhold på mistet/stjålet mobiltelefon (inkluderer minnekort)
• Sende ut og endre oppsett og applikasjoner til mobiltelefonene i bedriften, f.eks e-postoppsett, ProffNett-applikasjon, MMS-oppsett, internett bokmerker
• Mulighet til å låse mobiltelefonen med PIN-kode dersom mobilen er på avveie
• Oversikt over programvare og oppsett på mobiltelefonene
• Differensiere innhold og programvare til ulike brukere og brukergrupper

Tags: oppsett av exchange på telenor , oppsett exchange telenor , bedrift oppsett mobil telenor , kontrol nett , mobil kontroll telenor , google search telnor mobil mms oppsett , konfigurering av mobil telenor norge , telenor mobil avis , telenor og qr

Users review

from 14 reviews

"Great"

8