Terberg Leasing leaseauto App

Terberg Leasing leaseauto App

FREE

(1 stars)

(24)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Deze app is speciaal voor klanten van Terberg Leasing B.V. Hiermee heeft u ‘alles’ bij de hand om het rijden met uw lease-auto gemakkelijk en leuk te maken. U heeft direct toegang tot foto’s en fiscale waarde van uw auto en de waardering van uw rijgedrag met de ‘hoe groen bent u’ meter. Voor de liefhebber is er zelfs een overzicht met uw autogegevens. Heeft u pech onderweg of een vraag aangaande uw leaseauto? Met deze app heeft u direct contact met ons.

U krijgt toegang tot deze app met een inlognaam en een wachtwoord die te verkrijgen zijn via ‘Login aanvragen’ op de startpagina:
• Vul het kenteken en de meldcode* van uw Terberg lease-auto in en het bij ons bekende e-mailadres.
• Vervolgens kiest u voor ‘Verstuur’ om binnen enkele ogenblikken uw inlognaam en wachtwoord te ontvangen op uw e-mailadres.
• Nu kunt u inloggen in de app.

*Hoe vindt u uw meldcode?
Op twee locaties: op uw kentekenbewijs deel 1B, de zogenaamde tenaamstelling, of u gebruikt de laatste vier cijfers van het chassisnummer.

Hoe vindt u het chassisnummer?
Ook op twee locaties: op uw kentekenbewijs deel 1A of op een specifieke plaats in uw auto die staat beschreven in het instructieboek van de auto.

Tags: terberg, ter berg leasing, div leasewagen, leasing, opel ampera, scanner for terberg, terberg leasing script, app for leasing, terberg leasing login code aanvragen, inloggen terberg.

Recently changed in this version

Bug fixes


Comments and ratings for Terberg Leasing leaseauto App
  • (19 stars)

    by Sander Elstgeest on 01/02/2013

    The app only shows the screen with the contract data. The button bar seen in the screenshots does not appear, leaving the app uncontrollable, and therefore useless.