Ugovor o delu

Ugovor o delu

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Ugovor o delu for Android screenshot
View bigger - Ugovor o delu for Android screenshot
View bigger - Ugovor o delu for Android screenshot
Aplikacija Ugovor o delu napravljena je od strane Autorskog biroa za jednostavno kreiranje zahteva za ugovorom.

Autorski biro je preduzeće koje postoji od 1990. godine i uspešno radi na poslovima sklapanja ugovora i naplate autorskih honorara. U našoj bazi imamo preko 10.000 autora, a istoj se možete pridružiti i Vi. Potrebno je da radite nešto što se smatra autorskim delom i da imate dogovor sa naručiocem koji to delo želi da iskoristi (kupi). Sve ostalo je na nama.

Mi pravimo Ugovor o korišćenju autorskog dela i (pred)račun koji plaća naručilac. Autoru isplaćujemo neto honorar i u njegovo/Vaše ime plaćamo sve poreze i doprinose predvidjene Zakonom. Procenat koji se dodaje na neto iznos zavisi od vrste autorskog dela i statusa autora (zaposlen, nezaposlen, priznati umetnik ili penzioner). Na kraju kalendarske godine svakom autoru dostavljamo potvrdu o primljenom honoraru i visini plaćenih poreza i doprinosa u t.g. Tu potvrdu autor koristi za regulisanje Poreza na dohodak, kao i za uskladjivanje radnog staža u penzionom fondu kome pripada. Pozovite nas i raspitajte se o detaljima koji Vas zanimaju.

Poslodavac može sa odredjenim licem da zaključi ugovor o delu, radi obavljanja poslova koji su van delatnosti poslodavca, a koji imaju za predmet samostalnu izradu ili opravku odredjene stvari, samostalno izvršenje odredjenog fizičkog ili intelektualnog posla.

Autorski biro nudi uslugu sklapanja ugovora o delu i naplate istog u ime i za račun fizičkog lica.

Pridružite nam se
Hvala

Tags: ugovor o delu, ugovor o delu sa zaposlenim licem, ugovor o deludoprinosi i upl.racuni, ugovor o delu procenat.

Comments and ratings for Ugovor o delu

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!