Vicevi

Vicevi

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
***ČITATI OPIS DO KRAJA***
Kolekcija viceva sa EX YU (EX Yugoslavia) područja. Vicevi nemaju kategorije i svaki dan dolazi novi vic. Aplikacija zahtjeva pristup na internet radi novih viceva. Vic dana je osnovna verzija aplikacije. Kasnije ću dodati kategorije, ocjenjivanje, više viceva po danu... Za sad vam želim puno smijeha i nadam se da će Vam se svidjeti app.

p.s. Ako želite pomoći u izradi nove i bolje aplikacije ili pak želite samo poslati svoj vic pošaljite mi e-mail.

hvala.

Update:
App je napravljen pomoću appinventor sustava. Više na adresi http://beta.appinventor.mit.edu . Aplikacija je ništa drugo nego browser koji se spaja na http://vicevi.dd-lab.net. U zadnjih par dana dobio sam prijavu da određena vrsta AV (anti virus) sustava prijavljuje grešku kao malware ili virus. Što nije točno. Google ne dopušta malware ili viruse i app prolazi intenzivne provjere da se to ne dogodi. U slučaju da imate Anti Virus (pogotovo free edicije) javiti će vam sigurno grešku jer je Anti Virus napravljen tako da radi false pozitive. Nadalje rootani uređaji su definitivno u riziku ako imaju neke od ovih Anti Virus app-ova.

NQ mobile security
AVG Antivirus Free
Dr.Web Anti-virus Light

Aplikacija je 100% sigurna i ne sadrži oglase i viruse.
App Vicevi je u zadnjih nekoliko dana sve popularnija. Usprkos glupim i nacionalističkim komentarima te negativnim ocjenama app je u top free i top new free na visokoj poziciji. Ako Vam nešto nije jasno ili imate pitanja prije ostavljanja kretenskih komentara i negativnih ocjena molim da me kontaktirate na e-mail ili telefon. Ili jednostavno produžite na drugi app. Hvala svima na podršci te svakom novom verzijom nastojim ispraviti sve greške.

Tags: vicevi, viceve, wwwappszoomcom vicevi_cehki, vicevi yu.

Recently changed in this version

1.3 Dodan bolji učitavač za viceve
1.2.2 Dodani oglasi za samostalno financiranje aplikacije
1.2 Podrška za sve dimenzija ekrana
1.1 Poboljšan izgled i funkcionalnosti
1.0 Osnovna idejna verzija


Screenshots Vicevi
View bigger - Vicevi for Android screenshot
View bigger - Vicevi for Android screenshot
Comments and ratings for Vicevi
 • (56 stars)

  by Katarina Milosavljevic on 04/03/2014

  Groznnno mrzim ga kaj se nece instalirat i ucitat.Odvratno kaj moze bit gore od ovoga znaci jedino da ga nazovu kaj buljis jeedi kajmak Eto ovakvi su im vicevi ko neki ludak Mislim ono sto pricaju je glupost cak vrijedzaju crnogorce dobro aj to sto smo li

 • (56 stars)

  by marko jurkovic on 28/01/2014

  Sporo, ne funkcionalno, loše dizajnirano, teška katastrofa.

 • (56 stars)

  by A Google User on 17/11/2013

  Nice

 • (56 stars)

  by ADO Sarac on 18/08/2013

  Baaaaaad

 • (56 stars)

  by Aleksandar Cirkovic on 24/02/2013

  Svaki vic ucitava sa neta, los pregled a posebno sto je lose uradjeno sto ne moram 1 po 1 da listam da bi dosao do kraja...

 • (56 stars)

  by Marta Klobucaric on 09/12/2012

  tata