111 Meni

111 Meni

FREE

(4 stars)

(4K)


Download for Android Like

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
111 Meni je zvanična aplikacija Telenor d.o.o.

Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koji vas zanimaju. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta.

Ukoliko koristite neki od novih Play+ paketa (koji su u ponudi od 1. jula) 111 Meni aplikacija sadrži funkcionalnost za upravljanje digitalnim servisima u okviru vašeg paketa.

Da biste uspešno koristili aplikaciju, prvi put morate pristupati internetu preko Telenorove GPRS mreže. Svaki sledeći put aplikaciju nesmetano možete koristiti putem Wi-Fi konekcije.

Ukoliko se korisnik nalazi u mreži Telenor d.o.o, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije, kao ni saobraćaj za pristupanje WAP stranici na kojoj se nalazi opis aplikacije i uslovi korišćenja.

Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.

U slučaju da korisnik ima aktiviranu uslugu Telenor Klik, internet saobraćaj ostvaren korišćenjem aplikacije oduzeće se od besplatnih megabajta u okviru te usluge.

Pristup ostalim stranicama kojima se pristupa pomoću aplikacije, kao i korišćenje usluga iz aplikacije, naplaćivaće se po cenama definisanim za te servise.

111 Meni je jedina zvanična Telenor aplikacija. Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. Telenor ne savetuje svojim korisnicima ostavljanje svog korisničkog imena i šifre za pristup portalu Moj Telenor aplikacijama koje je razvila treća strana. Ukoliko korisnik ipak to uradi, čini to na sopstvenu odgovornost, rizikujući zloupotrebu ličnih podataka, i nastanak štete za korisnike i Telenor.

Objašnjenje odobrenja koje aplikacija zahteva:
• Your messages (read sms or mms) – neophodno je kako bi vidžet mogao da broji primljene poruke u romingu.
• Phone calls (intercept outhoing calls, read phone state and identity) - neophodno je kako bi vidžet mogao da meri dužinu dolaznih i odlaznih poziva u romingu.
• Network communication (full internet access) - neophodno je kako bi vidžet mogao da broji utrošene dolazne i odlazne bajtove, kao i za komunikaciju aplikacije sa serverom.
• Your personal information (read contact data) – Aplikacija ne pristupa nikakvim ličnim podacima, već ovo odobrenje služi isključivo kako bi vidžet mogao da broji poslate poruke u romingu.

Tags: 111 meni apk, wap.telenor.rs/111meni, 111 meni, telenor 111 meni, 111 meni.apk, 111meni, moj meni apk, telenor widget, 11 meni telenor, mymenu.apk.

Recently changed in this version

Stabilniji rad aplikacije


Comments and ratings for 111 Meni
 • (64 stars)

  by Mario Radic on 27/01/2015

  Trebali biste malo pogledati kako je nekad radio, i kako je izgledao Info01, widget vam ja katastrofa (ruzan) i ne zadržava stanje stalno je prazan. Ovakva aplikacija je tipična za velike firme...glavno da ima neka aplikacija a kakva je nikog nije briga. Užas!!!

 • (64 stars)

  by Milos Ristic on 27/01/2015

  o_O

 • (64 stars)

  by Meda Pulin on 25/01/2015

  Ne mogu nikako da vidim preostale sms...moze i bolje

 • (64 stars)

  by Lawi Khis on 20/01/2015

  Ok

 • (64 stars)

  by Dragan Glišić on 18/01/2015

  Kao što reče Google User, koristim ovu aplikaciju jer Info 01 više nema omogućeno ažuriranje. Dobra stvar u aplikaciji je lak pristup, logovanje pomoću sms koda. Ali je sama aplikacija nepregledna. Najveći propust je nedostatak widgeta, koji bi se osvežavao po želji u određenim intervalima. Srpski Telenor bi svakako mogao imati bolju aplikaciju od ove.

 • (64 stars)

  by Nikola Đurić on 12/01/2015

  Proverite internet konekciju. Pristupam sa 3G veze i konstantno vrti i izbacuje ovu grešku.

 • (64 stars)

  by Aleksandar Jovanović on 10/01/2015

  Aplikacija sa zadnjim verzijom konstantno ispisuje poruku "Servis trenutno nije dostupan. Proverite imternet konekciju". Pristup aplilaciji je preko Telenor inernet mreze. Predhodna verzija je radila ali sa povremenim prekidima.

More comments