111 Meni

111 Meni

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
111 Meni je zvanična aplikacija Telenor d.o.o.

Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koji vas zanimaju. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta.

Ukoliko koristite neki od novih Play+ paketa (koji su u ponudi od 1. jula) 111 Meni aplikacija sadrži funkcionalnost za upravljanje digitalnim servisima u okviru vašeg paketa.

Da biste uspešno koristili aplikaciju, prvi put morate pristupati internetu preko Telenorove GPRS mreže. Svaki sledeći put aplikaciju nesmetano možete koristiti putem Wi-Fi konekcije.

Ukoliko se korisnik nalazi u mreži Telenor d.o.o, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije, kao ni saobraćaj za pristupanje WAP stranici na kojoj se nalazi opis aplikacije i uslovi korišćenja.

Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.

U slučaju da korisnik ima aktiviranu uslugu Telenor Klik, internet saobraćaj ostvaren korišćenjem aplikacije oduzeće se od besplatnih megabajta u okviru te usluge.

Pristup ostalim stranicama kojima se pristupa pomoću aplikacije, kao i korišćenje usluga iz aplikacije, naplaćivaće se po cenama definisanim za te servise.

111 Meni je jedina zvanična Telenor aplikacija. Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. Telenor ne savetuje svojim korisnicima ostavljanje svog korisničkog imena i šifre za pristup portalu Moj Telenor aplikacijama koje je razvila treća strana. Ukoliko korisnik ipak to uradi, čini to na sopstvenu odgovornost, rizikujući zloupotrebu ličnih podataka, i nastanak štete za korisnike i Telenor.

Objašnjenje odobrenja koje aplikacija zahteva:
• Your messages (read sms or mms) – neophodno je kako bi vidžet mogao da broji primljene poruke u romingu.
• Phone calls (intercept outhoing calls, read phone state and identity) - neophodno je kako bi vidžet mogao da meri dužinu dolaznih i odlaznih poziva u romingu.
• Network communication (full internet access) - neophodno je kako bi vidžet mogao da broji utrošene dolazne i odlazne bajtove, kao i za komunikaciju aplikacije sa serverom.
• Your personal information (read contact data) – Aplikacija ne pristupa nikakvim ličnim podacima, već ovo odobrenje služi isključivo kako bi vidžet mogao da broji poslate poruke u romingu.

Tags: 111 meni apk, wap.telenor.rs/111meni, 111 meni, telenor 111 meni, telenor aplikacija, telenor.apk, 111 meni.apk, 111meni, moj meni apk, telenor widget.

Recently changed in this version

- Pregled tri mesečna računa unazad
- Lokacije Telenor prodavnica


Comments and ratings for 111 Meni
 • (16 stars)

  by Marko Stojiljković on 04/01/2015

  Prilikom svakog pokretanja aplikacija traži unos broja telefona i unos koda.

 • (16 stars)

  by Sasa Jeremic on 31/12/2014

  Malo malo pa ne radi... Alo Telenor programeri ti primaju platu za nerad i neznanje!!!

 • (16 stars)

  by Milan Stojičić on 31/12/2014

  Aplikacija ne prikazuje sve prepaid ponude. Prkazuje samo Dodaj Internet, Dodaj minute, Dodaj poruke, Digitalni servisi, Roaming dodaci. Nedostaju sledeće aktuelne ponude: Premium Dodaj Sve, Dodaj za sve mreže, Dodaj za sve mreže+, Dodaj Sve, Dodaj Sve+, Praznični dodaci. Ja Vas molim da aplikaciju prilagodite prepaid ponudama. Unapred hvala.

 • (16 stars)

  by Žarko Cvetković on 28/12/2014

  Od vas se očekuje ozbiljna, funkcionalna aplikacija.

 • (16 stars)

  by Predrag Rajkovic on 27/12/2014

  Super za listu prodavnica

 • (16 stars)

  by Joshua McDonald on 26/12/2014

  Vise ne radi

 • (16 stars)

  by Zoran Petraš on 25/12/2014

  Vratite prethodnu verziju i vise nista ne dirajte! Naucnici!

More comments