111 Meni

111 Meni

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
111 Meni je zvanična aplikacija Telenor d.o.o.

Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koji vas zanimaju. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta.

Ukoliko koristite neki od novih Play+ paketa (koji su u ponudi od 1. jula) 111 Meni aplikacija sadrži funkcionalnost za upravljanje digitalnim servisima u okviru vašeg paketa.

Da biste uspešno koristili aplikaciju, prvi put morate pristupati internetu preko Telenorove GPRS mreže. Svaki sledeći put aplikaciju nesmetano možete koristiti putem Wi-Fi konekcije.

Ukoliko se korisnik nalazi u mreži Telenor d.o.o, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije, kao ni saobraćaj za pristupanje WAP stranici na kojoj se nalazi opis aplikacije i uslovi korišćenja.

Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.

U slučaju da korisnik ima aktiviranu uslugu Telenor Klik, internet saobraćaj ostvaren korišćenjem aplikacije oduzeće se od besplatnih megabajta u okviru te usluge.

Pristup ostalim stranicama kojima se pristupa pomoću aplikacije, kao i korišćenje usluga iz aplikacije, naplaćivaće se po cenama definisanim za te servise.

111 Meni je jedina zvanična Telenor aplikacija. Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. Telenor ne savetuje svojim korisnicima ostavljanje svog korisničkog imena i šifre za pristup portalu Moj Telenor aplikacijama koje je razvila treća strana. Ukoliko korisnik ipak to uradi, čini to na sopstvenu odgovornost, rizikujući zloupotrebu ličnih podataka, i nastanak štete za korisnike i Telenor.

Objašnjenje odobrenja koje aplikacija zahteva:
• Your messages (read sms or mms) – neophodno je kako bi vidžet mogao da broji primljene poruke u romingu.
• Phone calls (intercept outhoing calls, read phone state and identity) - neophodno je kako bi vidžet mogao da meri dužinu dolaznih i odlaznih poziva u romingu.
• Network communication (full internet access) - neophodno je kako bi vidžet mogao da broji utrošene dolazne i odlazne bajtove, kao i za komunikaciju aplikacije sa serverom.
• Your personal information (read contact data) – Aplikacija ne pristupa nikakvim ličnim podacima, već ovo odobrenje služi isključivo kako bi vidžet mogao da broji poslate poruke u romingu.

Tags: 111 meni apk, wap.telenor.rs/111meni, 111 meni, telenor 111 meni, 111 meni.apk, 111meni, moj meni apk, telenor widget, 11 meni telenor, mymenu.apk.

Recently changed in this version

Korisnici novih Play+ paketa (koji su u ponudi od 1. jula) u novoj verziji aplikacije dobijaju funkcionalnost za upravljanje digitalnim servisima u okviru svog paketa.
Uvedena podešavanja aplikacije
Mogućnost autentifikacije putem SMS-a
Notifikacije o potrošenom roming saobraćaju
Stabilniji rad aplikacije


Comments and ratings for 111 Meni
 • (64 stars)

  by Darko Stamenkovic on 04/07/2014

  Posle poslednjeg update-a nema pregleda minuta.

 • (64 stars)

  by Nikola Marković on 03/07/2014

  Vidžet 4x2 je prevelik i nepotreban toliki, vratite na 4x1. Pritom se na njemu i dalje ne prikazuju megabajti

 • (64 stars)

  by Stefan Paunovic on 01/07/2014

  Zauzima 2 reda posle update-a... Biće 5 zvezdica kada to sedite

 • (64 stars)

  by Predrag lečić on 01/07/2014

  Sporo ucitava

 • (64 stars)

  by Dragan Lavrnja on 28/06/2014

  Aplikacija iz nikom znanih razloga s vremena na vreme traži inicijaciju mobilnim internetom, naravno veoma ljubazno taj saobraćaj se "ne naplaćuje", ali naplate sve što ide u pozadini (aj nabedi sve aplikacije da ne pošalju upit za osveženje), pa tih 5-10 sekundi staje 3-5 dinara, nije mnogo, ali je bespotrebno, ili nije, ako pomnožimo ovu cifru sa recimo 50000 korisnika mesečno dobijemo plate za

 • (64 stars)

  by Filip Obradović on 20/06/2014

  Aplikacija ne radi...

 • (64 stars)

  by Marko Lukić on 12/06/2014

  No bugs, fast.