111 Meni

111 Meni

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
View bigger - 111 Meni for Android screenshot
111 Meni je zvanična aplikacija Telenor d.o.o.

Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koji vas zanimaju. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta.

Da biste uspešno koristili aplikaciju, prvi put morate pristupati internetu preko Telenorove GPRS mreže. Svaki sledeći put aplikaciju nesmetano možete koristiti putem Wi-Fi konekcije.

Ukoliko se korisnik nalazi u mreži Telenor d.o.o, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije, kao ni saobraćaj za pristupanje WAP stranici na kojoj se nalazi opis aplikacije i uslovi korišćenja.

Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.

U slučaju da korisnik ima aktiviranu uslugu Telenor Klik, internet saobraćaj ostvaren korišćenjem aplikacije oduzeće se od besplatnih megabajta u okviru te usluge.

Pristup ostalim stranicama kojima se pristupa pomoću aplikacije, kao i korišćenje usluga iz aplikacije, naplaćivaće se po cenama definisanim za te servise.

111 Meni je jedina zvanična Telenor aplikacija. Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. Telenor ne savetuje svojim korisnicima ostavljanje svog korisničkog imena i šifre za pristup portalu Moj Telenor aplikacijama koje je razvila treća strana. Ukoliko korisnik ipak to uradi, čini to na sopstvenu odgovornost, rizikujući zloupotrebu ličnih podataka, i nastanak štete za korisnike i Telenor.

Objašnjenje odobrenja koje aplikacija zahteva:
• Your messages (read sms or mms) – neophodno je kako bi vidžet mogao da broji primljene poruke u romingu.
• Phone calls (intercept outhoing calls, read phone state and identity) - neophodno je kako bi vidžet mogao da meri dužinu dolaznih i odlaznih poziva u romingu.
• Network communication (full internet access) - neophodno je kako bi vidžet mogao da broji utrošene dolazne i odlazne bajtove, kao i za komunikaciju aplikacije sa serverom.
• Your personal information (read contact data) – Aplikacija ne pristupa nikakvim ličnim podacima, već ovo odobrenje služi isključivo kako bi vidžet mogao da broji poslate poruke u romingu.

Tags: 111 meni apk, waptelenorrs/111meni, 111 meni, 111meni, 111 meniapk, 11 meni telenor, telenor 111 meni, telenor widget, moj meni apk, mymenuapk.

Recently changed in this version

Nova verzija aplikacije donosi potpuno osvežen dizajn. 111 Meni je sada moguće koristiti i preko Wi-Fi konekcije! Nakon prvog povezivanja preko GPRS-a, svaki sledeći put možete pristupati korišćenjem Wi-Fi mreže. Sada je moguće aktiviranje e-računa, slanje dopuna prepaid brojevima i aktivacija SOS kredita. Možete videti sa kime ste najviše komunicirali u prethodnom mesecu. Za postpaid korisnike tu je informacija o broju žiro računa i pozivu na broj na koji mogu uplatiti prethodno zaduženje.


Comments and ratings for 111 Meni
 • (61 stars)

  by tina bg on 17/04/2014

  Uzasno. Pise mi da ne pristupam preko telenor mreze i da je servis nedostupan, a pristupam. Izlazi milion puta iz aplikacije. Restartovala sam telefon par puta i uopste ne funkcionise aplikacija.

 • (61 stars)

  by Seba Lukic on 10/04/2014

  Ovo bi bila jako korisna aplikacija za nas telenor pretplatnike, samo sto ne funkcionise kako treba. Widget ne prikazuje min ka svim mrezama i preostale megabajte. Sama aplikacija kada se pokrene treba joj 300 godina i to ako imate srece da se pokrene i p

 • (61 stars)

  by Nikola Sovilj on 04/04/2014

  Zbog cega se ova aplikacija ne moze koristiti preko Wi-Fi konekcije?

 • (61 stars)

  by milos jelisavac on 01/04/2014

 • (61 stars)

  by Goran Čeko on 23/03/2014

  Nemojte koristiti ćelavu latinicu.

 • (61 stars)

  by Diego Pablo on 21/03/2014

  Upropastili ste aplikaciju update-om, sad je beskorisna... Nekada je moglo da se vidi i do kad traju minuti i poruke i koliko ih jos ima.

 • (61 stars)

  by Karolj Kočmaroš on 19/03/2014

  Za divno čudo u poslednje dve nedelje kada sam gledao stanje kroz aplikaciju nisam morao da uradim force block applikacije. U suštini app je okej i služi svrsi!