AfvalWijzer

AfvalWijzer

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists

+ By AddComm Direct B.V.

View bigger - AfvalWijzer for Android screenshot
View bigger - AfvalWijzer for Android screenshot
View bigger - AfvalWijzer for Android screenshot
View bigger - AfvalWijzer for Android screenshot
Uw Persoonlijke AfvalWijzer – Glashelder over uw afval op uw adres.

Uw gemeente wil de afvalinzameling zo goed mogelijk organiseren en u als inwoner hierover optimaal informeren. De traditionele afvalkalender is voor veel mensen een zoekplaatje, maar met de AfvalWijzer app kunt u op elk gewenst tijdstip eenvoudig uw gepersonaliseerde afvalkalender inzien.

De deelnemende gemeentes zetten zich in op het verduurzamen van de leefomgeving, door bijvoorbeeld het huishoudelijk afval zo goed mogelijk te scheiden en het bewust omgaan met grondstoffen zoals papier en plastic. In deze app krijgt u ook tips om uw afval zo goed mogelijk te scheiden en kunt u zelf ook tips delen.

Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw postcode en huisnummer opgeven. Vanaf dat moment toont de Afvalwijzer u een afvaloverzicht op maat.

Als u notificaties gebruikt heeft u de keuze uit de avond voor, of de ochtend van de afhaaldag. Deze notificatie wordt verzonden rond 7 uur 's avonds of rond 7 uur in de ochtend.

LET OP: wekelijks worden er nieuwe gemeentes aangesloten op de AfvalWijzer. In onderstaand overzicht staat de gemeentes die op dit moment zijn aangesloten. Staat uw gemeente er nog niet bij, stuur dan een email naar info@addcomm.nl. Wij zullen dan contact opnemen met uw gemeente.

Aangesloten gemeentes:
Aalburg, Amstelveen, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Bernheze, Borger-Odoorn, Breda, Dongen, Dronten, Ede, Ermelo, Etten-Leur, Gemeente Old Ambt, Haaren, Haarlem, Halderberge, Harderwijk, Heerhugowaard, ’s Hertogenbosch, Heusden, Hilvarenbeek, IVLA (Belgie), Kampen, Nijkerk, Oisterwijk, Oldebroek, Oude Pekela, Overbetuwe, Putten, Renkum, Rheden, Rijssen-Holten, Roermond, Roosendaal, Rucphen, Sint-Michielsgestel, Smallingerland, Stichtse Vecht, Tilburg, Utrecht, Utrechtse-Heuvelrug (Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg), Nunspeet, Veendam, Veenendaal, Vught, Wageningen, Waterland, Werkendam, Westervoort, Woensdrecht, Woudrichem en Zoetermeer.

Tags: afvalwijzer, afvalwijzer roermond, app afvalwijzer, afvalwijzer addcomm, invoerscherm afvalkalender.

Recently changed in this version

- kleine verbeteringen
- nieuwe iconen


Comments and ratings for AfvalWijzer
 • (46 stars)

  by Daniël Bouman on 23/07/2014

  Zie niet in waarom ik een app die ik al een postcode en huisnummer moet geven ook nog eens toegang tot mijn lokatie, media/usb opslag, account gegevens en de camera moet geven.

 • (46 stars)

  by Marcel van Os on 18/01/2014

  Werkt niet

 • (46 stars)

  by Ryuuku Yayoi-era on 13/01/2014

  Vraagt veel teveel permissies, werkt lang niet altijd en hier en daar nog steeds spelfouten.

 • (46 stars)

  by Attila Nagy on 11/01/2014

  Crap.

 • (46 stars)

  by Shah Yousofzai on 06/01/2014

  Herkent mijn postcode niet.

 • (46 stars)

  by Peter J. Groeneveld on 06/01/2014

  Ik kan mijn postcode niet invullen. Useless, uninstalled. Update : postcode is inmiddels instelbaar. Maar 1 ster beoordeling blijft. App crashed net 2 keer binnen de eerste minuten gebruik. Verder werkt hij alleen landscape en reageert de app niet of zeer traag op scrollen.

 • (46 stars)

  by Thomas Debray on 05/01/2014

  Frequent crashes, no obvious way to close the app. Needs some maintenance