AfvalWijzer

AfvalWijzer

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists

+ By AddComm Direct B.V.

Uw Persoonlijke AfvalWijzer – Glashelder over uw afval op uw adres.

Uw gemeente wil de afvalinzameling zo goed mogelijk organiseren en u als inwoner hierover optimaal informeren. De traditionele afvalkalender is voor veel mensen een zoekplaatje, maar met de AfvalWijzer app kunt u op elk gewenst tijdstip eenvoudig uw gepersonaliseerde afvalkalender inzien.

De deelnemende gemeentes zetten zich in op het verduurzamen van de leefomgeving, door bijvoorbeeld het huishoudelijk afval zo goed mogelijk te scheiden en het bewust omgaan met grondstoffen zoals papier en plastic. In deze app krijgt u ook tips om uw afval zo goed mogelijk te scheiden en kunt u zelf ook tips delen.

Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw postcode en huisnummer opgeven. Vanaf dat moment toont de Afvalwijzer u een afvaloverzicht op maat.

Als u notificaties gebruikt heeft u de keuze uit de avond voor, of de ochtend van de afhaaldag. Deze notificatie wordt verzonden rond 7 uur 's avonds of rond 7 uur in de ochtend.

LET OP: wekelijks worden er nieuwe gemeentes aangesloten op de AfvalWijzer. In onderstaand overzicht staat de gemeentes die op dit moment zijn aangesloten. Staat uw gemeente er nog niet bij, stuur dan een email naar info@addcomm.nl. Wij zullen dan contact opnemen met uw gemeente.

Aangesloten gemeentes:
Aalburg, Amstelveen, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Bernheze, Borger-Odoorn, Breda, Dongen, Dronten, Ede, Ermelo, Etten-Leur, Gemeente Old Ambt, Haaren, Haarlem, Halderberge, Harderwijk, Heerhugowaard, ’s Hertogenbosch, Heusden, Hilvarenbeek, IVLA (Belgie), Kampen, Nijkerk, Oisterwijk, Oldebroek, Oude Pekela, Overbetuwe, Putten, Renkum, Rheden, Rijssen-Holten, Roermond, Roosendaal, Rucphen, Sint-Michielsgestel, Smallingerland, Stichtse Vecht, Tilburg, Utrecht, Utrechtse-Heuvelrug (Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg), Nunspeet, Veendam, Veenendaal, Vught, Wageningen, Waterland, Werkendam, Westervoort, Woensdrecht, Woudrichem en Zoetermeer.

Tags: afvalwijzer, afvalwijzer addcomm, invoerscherm afvalkalender, afvalwijzer roermond, app afvalwijzer.

Recently changed in this version

Verbetering in de selectie telefoon of tablet formaat en notificaties kunnen nu makkelijk worden uitgeschakeld.


Comments and ratings for AfvalWijzer
 • (46 stars)

  by onbenoemde on 26/11/2014

  Onmogelijk om mijn eigen adres te vinden

 • (46 stars)

  by Michael Hoffmann on 22/11/2014

  Na de update voor het verbeteren van de selectie voor gsm en tablet, is de app weer bruikbaar.

 • (46 stars)

  by Ad van Nimwegen on 18/11/2014

  Hopeloos. Oud Papier? Voor een Samsung tablet? Niet Reageren op klachten onder reviews? Dus waardeloos. Jullie reactie graag.!!

 • (46 stars)

  by Benjamin Compaan on 29/10/2014

  Staan heel veel postcodes niet in. Waaronder mijne (groningen stad)

 • (46 stars)

  by Ach. Ach.nl on 05/08/2014

  Helemaal goed.

 • (46 stars)

  by Daniël Bouman on 23/07/2014

  Zie niet in waarom ik een app die ik al een postcode en huisnummer moet geven ook nog eens toegang tot mijn lokatie, media/usb opslag, account gegevens en de camera moet geven.

 • (46 stars)

  by Marcel van Os on 18/01/2014

  Werkt niet