BurgerConnectScreenshots

Description

BurgerConnect is een nieuwe mobiele applicatie, die inspeelt op de vraag naar manieren om snelle interactie tussen gemeente en burger te realiseren. De applicatie biedt burgers de mogelijkheid om direct en persoonlijk in contact te treden met de gemeente, over zaken die hen bezighouden in de directe leefomgeving.

BurgerConnect is hét mobiele platform waarmee burgers direct in contact kunnen treden met de overheid.

Ergernissen, vragen of klachten? Met BurgerConnect geeft u ze eenvoudig door aan uw gemeente. BurgerConnect maakt uw melding gemakkelijk: Voeg een foto toe met de camera in uw iPhone en uw locatie wordt automatisch gevonden door middel van GPS.

Wat kan ik met BurgerConnect?

- Ziet u ergens een losse stoeptegel, ergert u zich aan zwerfvuil of heeft u bijvoorbeeld last van kapotte straatverlichting? Met BurgerConnect kunt u het uw gemeente gemakkelijk melden.
- Heeft u een vergunning nodig voor een verbouwing? Hoe vraagt u een vuilcontainer aan? Met BurgerConnect vraagt u het uw gemeente gemakkelijk.
- Bent u ontevreden over een (be)handeling of nalatigheid van een ambtenaar van uw gemeente? Met BurgerConnect dient u gemakkelijk een klacht in.

Waarom BurgerConnect in plaats van zelf contact opnemen?

- BurgerConnect maakt het u gemakkelijk. Voeg meteen een foto toe en bepaal meteen uw locatie middels GPS. U hoeft geen lange e-mail te schrijven of uw verhaal aan de telefoon uit te leggen.

Waarom BurgerConnect in plaats van een andere applicatie?

- BurgerConnect werkt in héél Nederland
- Élke gemeente is aangesloten en kan via de applicatie reageren op uw melding, vraag of klacht
- BurgerConnect beperkt zich niet tot een enkele functionaliteit. Binnenkort kunt u met BurgerConnect nog veel meer zaken met de overheid regelen

Tags: burgerconnect

Users review

from 14 reviews

"Good"

5.4