CallerInfo

CallerInfo

FREE

(5 stars)

(894)


Download for Android

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
*** HUOM 4.12.2013: Fonecta on päivittänyt palveluaan, vanhojen käyttäjien täytyy kirjautua osoitteessa www.fonecta.fi ja päivittää tilinsä tiedot. Ennen tätä CallerInfo ei toimi! ***

Näe, kuka soittaa. Hakee soittavan numeron tiedot Fonectan / Eniron palvelusta ja näyttää tiedot saapuvan puhelun ruudulla. Sisältää myös tietokannan yli 3000 puhelinmyyjän numeroista, johon voit raportoida uusia numeroita historianäkymästä.

Fonecta-/Eniro-haut data-yhteyden yli. Haut ovat ilmaisia lukuun ottamatta mahdollisia datamaksuja.

HUOM! Fonecta rajoittaa CallerInfon käyttämän fonecta.fi:n kautta tehtyjä hakuja 100:aan per kk per käyttäjä. Rajoituksen täyttyessä CallerInfo ei toimi. Voit käydä tarkistamassa käyttäjätilisi tilanteen kirjautumalla www.fonecta.fi:hin.

CallerInfo vaatii Fonectan tunnukset. Ohjeet osoitteessa
https://www.fonecta.fi/kirjaudu

Tags: caller info, callerinfo, eniro caller info, eniro, näe kuka soittaa, eniro caller, callerinfo eniro, puhelinmyyjät, fonecta caller, eniro callerinfo.

Recently changed in this version

- eniro.fi uudistunut fonecta.fi:ksi, korjattu
- lisätty pari sataa uutta puhelinmyyjää


Screenshots CallerInfo
View bigger - CallerInfo for Android screenshot
View bigger - CallerInfo for Android screenshot
Comments and ratings for CallerInfo
  • (74 stars)

    by Juhani Naskali on 17/02/2014

    Tämä oli luottosofta edellisessä puhelimessa, ja edelleen hyvä toimiessaan. Suurimman osan ajasta notifikaatiota ei näy ja hakulaatikkokaan ei toimi.

  • (74 stars)

    by Markku Myyryläinen on 14/02/2013

    Ei tosiaan näytä tuota inforuutua HTC:n Sense-puheluunvastausikkunan päällä, eikä aina edes tuolla ylälaidan infopalkissakaan. Nämä jos saisi korjattua, niin olisi huomattavasti käyttökelpoisempi.