HotSpot

HotSpot

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Povezivanje na HotSpot

Uporabom HotSpot aplikacije olakšava se povezivanje na HotSpot lokacije. U aplikaciji na statusnom ekranu unosi se HotSpot korisničko ime i zaporka te pritiskom na tipku „Prijavi se“ započinje povezivanje na HotSpot. Po prvoj uspješnoj prijavi podaci se pamte kako bi se olakšalo sljedeće povezivanje.

Automatsko povezivanje na HotSpot

Kako bi uporaba HotSpot usluge bila što lakša, aplikacija ima mogućnost automatskog povezivanja na HotSpot lokacije. Nakon unosa korisničkih podataka u postavkama aplikacije potrebno je uključiti opciju automatskog povezivanja na HotSpot. Uključenjem ove opcije aplikacija se pokušava spojiti na HotSpot ako je u blizini pronađena HotSpot lokacija, odnosno ako je dostupna HotSpot bežična mreža. HotSpot aplikacija treba biti uključena kako bi automatska prijava ispravno funkcionirala, tj. ako aplikacija radi u pozadini, automatsko spajanje na HotSpot neće raditi, već je potrebno uključiti aplikaciju.

Automatsko podešavanje podataka za T-Mobile korisnike

T-Mobile korisnicima kojima je omogućeno otvaranje HotSpot korisničkih podataka pojednostavljuje se dohvaćanje i upisivanje podataka u aplikaciju jer aplikacija odrađuje akcije dohvaćanja, unosa te prijave na HotSpot s korisničkim podacima, time znatno ubrzavajući i pojednostavljujući proces prijave na HotSpot! Aplikacija u pozadini šalje SMS-poruku na odredište 13526, čita podatke primljene u dolaznoj SMS-poruci te ih unosi u postavke aplikacije i pokušava se spojiti na HotSpot.

Kupnja SMS-vaučera

Korisnici svih mobilnih operatera u Hrvatskoj mogu koristiti HotSpot uslugu kupnjom SMS-vaučera! HotSpot aplikacija brine se o cijelom procesu kupnje SMS-vaučera, odnosno aplikacija šalje SMS na odredište 818901, učitava podatke u postavke aplikacije iz primljene SMS-poruke te se povezuje na HotSpot!

Pretraga i pronalazak HotSpot lokacija

Pronalazak HotSpot lokacija u blizini od sada je iznimno jednostavan! HotSpot aplikacija na mapi prikazuje sve trenutačno aktivne HotSpot lokacije u cijeloj Hrvatskoj, dok se u prikazu na listi prikazuje i najbliža HotSpot lokacija, a moguće je vidjeti i plan puta do te kao i do bilo koje druge HotSpot lokacije!

Tags: hotspot lokacije, vip hotspot za, hotspor povezivanje, mojvip4, hotspot hr aplikacija, opcije tmobile hotspot, t-com hotspot vip spajanje, vip hotspot, hotspot lokacije tmobile.

Recently changed in this version

ENG :
Minor graphics & redirection improvements

HR:
Manje grafičke i izmjene preusmjeravanja


Comments and ratings for HotSpot
 • (61 stars)

  by Lowtoner Checkink on 28/06/2014

  Nothing more than a Tmobile hotspot shortcut you've already paid for.

 • (61 stars)

  by حسن البحري on 24/06/2014

  انا

 • (61 stars)

  by Thomas Skinner on 21/06/2014

  It needs a little bit more work.

 • (61 stars)

  by Khanya Keamogetswe on 16/06/2014

  Worthless

 • (61 stars)

  by Emily Montes on 14/06/2014

  It suck don't get it Lol Jk it alright

 • (61 stars)

  by Shakeel Med on 31/05/2014

  Nice

 • (61 stars)

  by Thais Stinnie on 30/05/2014

  Sports