Ko zove?

Ko zove?

FREE

(2 stars)

(916)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
====================================
VAŽNO: Telekoma Srbija je onemogućio pretragu svog imenika, pa aplikacija NE podržava brojeve iz Srbije.
Razvoj situacije pratite na
http://www.facebook.com/kozoveapp
=====================================

Želite znati ko vas zove sa FIKSNIH linija najvećih telekom operatera u BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori? Rješenje je tu - instalirajte "Ko zove?". Ako se dolazni broj NE NALAZI u imeniku telefona, aplikacija uspostavlja konekciju sa imenikom odgovarajućeg telekom operatera i prikazuje ko je vlasnik dolaznog broja, bez obzira da li se radi o pravnom ili fizičkom licu. Za rad aplikacije je potreban WiFi ili 3G/HDSPA internet. GPRS/EDGE nije prikladan, jer kod većine operatera u regionu dolazi do prekida internet veze pri dolaznom pozivu!

Ako aplikacija ne radi kako Vi mislite da treba da radi, prije nego date lošu ocjenu, molim Vas da me kontaktirate, kako bi zajedno riješili problem. Samo uz Vašu pomoć aplikacija može biti još bolja!!!

=========================
VAŽNO VAŽNO VAŽNO
=========================
U slučaju da operater promijeni način na koji prikazuje podatke na svojim internet stranicama (odnosno pribavlja iste), aplikacija će početi prikazivati "čudne rezultate". U tom slučaju, molim vas da me što prije kontaktirate kako bih prilagodio verziju.

Molim sve korisnike da mi se u slučaju bilo kakvih problema sa identifikacijom poziva, naročito na teritoriji Srbije i Hrvatske, što prije jave na mail, kako bih iste otklonio.

Ako korisnik pristupa internetu putem GPRS ili EDGE tehnologije, on će gotovo sigurno izgubiti vezu sa internetom u momentu dolaska poziva. To je specifičnost GPRS/EDGE tehnologije i ja kao autor aplikacije tu ne mogu ništa uraditi. Ako poziv traje kratko, korisnik će moći dobiti podatke o pozivaocu po završetku poziva, kada se internet veza ponovi uspostavi. Međutim, ako poziv traje dugo, doći ce do greške u komunikaciji. Za više informacija o ovome pročitajte objašnjenje na stranicama podrške aplikaciji.
=========================

Prilikom prvog pokretanja aplikacija se instalira kao servis koji prati dolazne pozive i koji se automatski pokreće u slučaju restarta telefona. Ako se dolazni broj NE NALAZI u imeniku telefona, aplikacija uspostavlja konekciju sa imenikom odgovarajućeg telekom operatera i saznaje ko je vlasnik dolaznog broja (pozivalac). Dobijene informacije prikazuje na displeju telefona i kao notifikacija. U slučaju da informacije nisu dostupne biće prikazana poruka da „Nema rezultata“. Ako dođe do greške u komunikaciji sa imenicima
operatera (npr. usljed nedostupnosti bilo kakvog vida internet konekcije ili nedostupnosti servera), biće prikazana adekvatna poruka greške.

Opcije aplikacije nude korisniku informaciju o posljednjem pozivu, listu poziva, upravljanje servisom, dodavanje dobijenih informacija u imenik telefona, kao i izbor položaja obavještenja o pozivaocu na displeju telefona.

Osim navedenog, korisnik može iz aplikacije pretraživati imenike operatera. Uvedena je i mogućnost održavanja liste neželjenih poziva, tzv. spam liste, na koju možete dodati broj iz liste poziva ili proizvoljan broj. Bez obzira postoji li broj u imeniku ili ne, da li je moguće identifikovati pozivaoca ili ne, ako je broj na spam listi, vi ćete o tome biti obavješteni odgovarajućom porukom i notifikacijom.

Korisnik može upravljati notifikacijama, tj. birati da li će ikona programa biti vidljiva u notification baru, da li će se prikazivati notifikacije o pozivu, i ako hoće da li će se automatski uklanjati. Korisnik može isključiti, ako želi, čak i glavnu toast poruku.

Hvala svim korisnicima na svim pohvalama i sugestijama. Odgovore na pitanja korisnika ponekad mozete pronaci na facebook stranici http://www.facebook.com/kozoveapp i u komentaru autora datom za aplikaciju.

http://www.facebook.com/kozoveapp

Tags: tko me zove apk, ko zove apk, ko zove, ko zove?apk, ko zoveapk, trajanje poziva apk, ko zove? apk, kako otkriti vlasnika broja telefona, kozove, kako saznati ko je vlasnik broja koji nije u imeniku.

Recently changed in this version

Verzija 2.3.3 otklanja probleme u radu sa brojevima koji pripadaju BH Telecomu, odnosno rješava problem nedostajanja prvog slova prezimena i mjesta.

Počela je sa radom i fb stranica http://www.facebook.com/kozoveapp na kojoj ćete uvijek moći pronaći aktuelne informacije o aplikaciji.


Comments and ratings for Ko zove?
 • (37 stars)

  by Hunter Head on 14/02/2014

  Meni ne radi u srbiji ali radi u hrvatskoj zato ocena 5

 • (37 stars)

  by Mirela Levant on 13/12/2013

  ukucam svoj fiksni tel na provjeru i "nema podataka" a brojeve mobilnih telefona nece ni da provjeri...

 • (37 stars)

  by Nikola Jeftić on 09/11/2013

  Telekom je ponovo omogućio besplatnu proveru po broju na istom sajtu ali drugom linku. Posetite sajt, dugo niste ažurirali aplikaciju pa bi bilo dobro

 • (37 stars)

  by pekazo1 on 28/10/2013

  Pet zvezdica zato sto znam da je radilo i za Srbiju jer sam koristio ranije amplikaciju a sada vidim da od toga vise nece biti nista jer licno mislim da ovi nasi KONJI iz telekoma nece imati sluha i razumevanja. Za autora ODLICNO odradjeno a za ampkikaciju 5*

 • (37 stars)

  by Sergio Tacchini on 26/09/2013

  Neradi uopšte

 • (37 stars)

  by Sinisa Z on 22/02/2013

  Odlicna, samo da ponovo proradi!!!

 • (37 stars)

  by Nenad Vasin on 05/01/2013

  Odlicna aplikacija, ali meni treba samo za srbiju, steta.... U svakom slucaju 5 zvezdica jer nije do vas :)

More comments