Moj VipScreenshots

Description

Moj Vip je aplikacija koja omogućava korisnicima mobilne mreže Vip mobile da u svakom trenutku provere trenutno stanje tarifnog paketa koji koriste, zaduženje i ostale dostupne informacije u skladu sa tarifom koju koriste, kao i lakšu aktivaciju tarifnih dodataka i praćenje njihove potrošnje. Takođe, aplikacija omogućava pregledanje, čitanje i deljenje vesti iz Vipa, pronalaženje lokacija Vip prodajnih centara na mapi i pregled sekcije Podrška, sa najčešće postavljanim pitanjima i odgovorima.

Moj Vip nudi sledeće funkcionalnosti:
- Moj račun (stanje računa i prikaz iskorišćenog saobraćaja: minuta, poruka i megabajta kao i mogućnost aktiviranja određenog tarifnog dodatka za postpejd korisnike)
- Novosti (praćenje novosti u Vipu i deljenje interesantnih sadržaja sa prijateljima)
- Poslovnice (lociranje svih Vip poslovnica na mapi, pronalaženje najbliže poslovnice)
- Podrška (najčešća pitanja, odgovori i uputstva)

NAPOMENA:
Pristup osnovnim sadržajima u aplikaciji kao što su Vesti iz Vipa, Stanje računa, Lokacije Vip prodajnih mesta i Podrška se ne naplaćuje. Tokom korišćenja, moguće je da aplikacija pristupa eksternim linkovima čije se korišćenje naplaćuje prema važećem Vip cenovniku. Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.

Tags: moj vip , vip , moj vip aplikacija , mojvip , vip racun 01/2013 , vip nudi , aplikacije free vip , moj vip aplikacije , vip mobile shop games

Users review

from 856 reviews

"Good"

6.2

Users activity

Предраг

by Предраг

Downloaded