Moj Vip

Moj Vip

FREE

(3 stars)

(856)


Download for Android

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Moj Vip je aplikacija koja omogućava korisnicima mobilne mreže Vip mobile da u svakom trenutku provere trenutno stanje tarifnog paketa koji koriste, zaduženje i ostale dostupne informacije u skladu sa tarifom koju koriste, kao i lakšu aktivaciju tarifnih dodataka i praćenje njihove potrošnje. Takođe, aplikacija omogućava pregledanje, čitanje i deljenje vesti iz Vipa, pronalaženje lokacija Vip prodajnih centara na mapi i pregled sekcije Podrška, sa najčešće postavljanim pitanjima i odgovorima.

Moj Vip nudi sledeće funkcionalnosti:
- Moj račun (stanje računa i prikaz iskorišćenog saobraćaja: minuta, poruka i megabajta kao i mogućnost aktiviranja određenog tarifnog dodatka za postpejd korisnike)
- Novosti (praćenje novosti u Vipu i deljenje interesantnih sadržaja sa prijateljima)
- Poslovnice (lociranje svih Vip poslovnica na mapi, pronalaženje najbliže poslovnice)
- Podrška (najčešća pitanja, odgovori i uputstva)

NAPOMENA:
Pristup osnovnim sadržajima u aplikaciji kao što su Vesti iz Vipa, Stanje računa, Lokacije Vip prodajnih mesta i Podrška se ne naplaćuje. Tokom korišćenja, moguće je da aplikacija pristupa eksternim linkovima čije se korišćenje naplaćuje prema važećem Vip cenovniku. Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.

Tags: moj vip, vip, moj vip aplikacija, vip racun 01/2013, mojvip, vip vidget stanje, vip aplikacija za proveru stanja, vip games, vip nudi, aplikacije free vip.

Recently changed in this version

- v1.0.1: ispravljen bug sa lokacijskim servisima


Lists with Moj Vip

Some lists where this application appears: new.

Comments and ratings for Moj Vip

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!