T-Mobile Hotspot LoginScreenshots

Description

Deze applicatie zorgt voor een automatische login bij alle T-Mobile HotSpots en T-Mobile WiFiZone locaties. U heeft dus geen T-Mobile HotSpot gebruikersnaam of wachtwoord nodig. De HotSpot applicatie zorgt daarnaast voor een automatische overgang van 3G naar WiFi.

T-Mobile Hotspot geeft toegang tot WiFi op vele plekken in Nederland, en meer dan 20.000 plekken in het buitenland. In hotels, op parkeerplaatsen en vliegvelden. Ook voor wie geen klant is van T-Mobile. Er is ook HotSpot van T-Mobile in treinen van de NS.
Als u niet binnen bereik van een T-Mobile HotSpot bent, helpt de geïntegreerde HotSpot Finder om de dichtstbijzijnde T-Mobile HotSpot te vinden, in binnen en buitenland.

Met WiFiZone kunnen T-Mobile klanten, die een nieuwe generatie smartphone of tablet hebben, automatisch zonder inlog en geheel gratis gebruik maken van beveiligd WiFi in Rotterdam Centrum. Deze app verzorgt toegang tot WiFiZone voor daarvoor geschikte Android smartphones en tablets.

Tags: automatisch inloggen wifi trein , hotspot finder laptop , ik wil hotspot uitschakelen , 4.0 3g settings t mobile webnwalk , t mobile inloggen , smartphone automatisch inloggen wifi trein , tmobile hotspot verwijderen , wifi gebruiken in de trein met een androit tablet, javascript , smartphone in de trein

Users review

from 521 reviews

"Good"

5.6

Users activity

Hako

by Hako

Downloaded

Lemur

by Lemur

Downloaded

Erik

by Erik

Downloaded