T-Mobile Hotspot Login

T-Mobile Hotspot Login

FREE

(3 stars)

(521)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - T-Mobile Hotspot Login for Android screenshot
View bigger - T-Mobile Hotspot Login for Android screenshot
View bigger - T-Mobile Hotspot Login for Android screenshot
Deze applicatie zorgt voor een automatische login bij alle T-Mobile HotSpots en T-Mobile WiFiZone locaties. U heeft dus geen T-Mobile HotSpot gebruikersnaam of wachtwoord nodig. De HotSpot applicatie zorgt daarnaast voor een automatische overgang van 3G naar WiFi.

T-Mobile Hotspot geeft toegang tot WiFi op vele plekken in Nederland, en meer dan 20.000 plekken in het buitenland. In hotels, op parkeerplaatsen en vliegvelden. Ook voor wie geen klant is van T-Mobile. Er is ook HotSpot van T-Mobile in treinen van de NS.
Als u niet binnen bereik van een T-Mobile HotSpot bent, helpt de geïntegreerde HotSpot Finder om de dichtstbijzijnde T-Mobile HotSpot te vinden, in binnen en buitenland.

Met WiFiZone kunnen T-Mobile klanten, die een nieuwe generatie smartphone of tablet hebben, automatisch zonder inlog en geheel gratis gebruik maken van beveiligd WiFi in Rotterdam Centrum. Deze app verzorgt toegang tot WiFiZone voor daarvoor geschikte Android smartphones en tablets.

Tags: ik wil hotspot uitschakelen, 4.0 3g settings t mobile webnwalk, t mobile inloggen, automatisch inloggen wifi trein, hotspot finder laptop, tmobile in trein, tmobile trein inloggen, app van tmobile verwijderen, t-mobile inloggen, hotspot finder laptop nederland.

Recently changed in this version

*** Nieuwe functies in deze versie: ***
•Automatisch toegang tot beveiligd en gratis WiFi in T-Mobile WiFiZones.
•Fix voor toegang tot WiFi in de trein.


Comments and ratings for T-Mobile Hotspot Login

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!