Travel & Surf

Travel & Surf

FREE

(2 stars)

(52)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Travel & Surf for Android screenshot
View bigger - Travel & Surf for Android screenshot
View bigger - Travel & Surf for Android screenshot
A Travel & Surf alkalmazásban megvásárolható EU roaming adatdíjcsomagok internetezésre, e-mailezésre vagy WAP-ozásra használhatóak fel az EU 26 államában (Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia), valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon minden, a Magyar Telekommal szerződött partnerhálózaton igénybe vehető. Magyarország területén az EU roaming adatdíjcsomagok nem használhatóak.

Tags: csengettyűk apk, csengettyű apk, csengettyűk letöltés, csengettyűk.apk, csengettyű letöltés, csengettyű.apk, csengettyűk, travel and surf, csengettyűk magyar telekom nyrt. letöltés, apk csengettyű.

Comments and ratings for Travel & Surf
  • (27 stars)

    by Ati Rosselet on 22/12/2012

    Sajnos az ideiglenes jelszoval nem lehet belepni a fokepernyon mert tul hosszu. Igy minden alkalommal ujat kell kerni.. S sehol sincs az hogy nem ideglenesest hol/hogyan lehet kapni. Szep hogy mutatna azt hogy mennyit hasznaltal, de hasznalhatatlan ha minden nyitashoz uj jelszot kell kerni... Fix this!!!!!